22 / 05 / 2024

Yükseltepe

Yükseltepe

Kombassan'ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 64.3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 7 adet arsayı 64 milyon 349 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Ankara'da 86.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü 86 milyon 876 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Yükseltepe'de konutlar bölgeyi değiştiriyor!

Projeyi anlatan Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Amacımız müşterilerimizin güvenli, konforlu ve hayal ettikleri bir konuta sahip olmaları" dedi.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinin yüzde 95'i tamam!

Keçiören Belediyesi'nin kentsel gelişmeyi kontrol altına almak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yaptığı Keçiören'in en büyük site topluluğu Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor.

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. 1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Yükseltepe Haberi

Yükseltepe


KOMBASSAN'IN inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek. Vadikent ile ilgili konuşan Kombassan inşaat Grup Koordinatörü Mustafa Asım Güney "Sektörün büyümesinin en önemli unsurlarından biri kentsel dönüşüm projeleri olacaktır" dedi. Mustafa Asım Güney, Vadikent projesi ile Ankara'da son derece prestijli bir işe imza atarak bölgenin gelişmesine katkıda bulunacaklarının da altını çizdi. 


4.500 konut projesi gündemlerinde KOMBASSAN inşaat Grup Koordinatörü Güney, "Türkiye'nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.Yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi hayata geçirdik, halen yapımını yürüttüğümüz ve yeni başlayacaklarımızla beraber 4.500 konutluk proje inşaatlarımız devam etmektedir" diye konuştu. 


Akşam...