28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.



Ankara'nın Keçiören ilçesinde gerçekleşen toplu açılış töreninde konuşan Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Erdoğan, "CHP, İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. CHP'nin hisselerini er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz'' diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

"Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

Ankara sıradan bir il değil, istiklal harbini yönetmiş bir şehrimizdir. Ankara, cumhuriyetimizi kurmuş bir şehirdir. Ankara; rahmetli Menderes'e rahmetli Özal'a sahip çıkmış şehrimizdir. Ankara, Türkiye'nin tüm renklerini bünyesinde buluşturan şehrimizdir. Ankara, 15 Temmuz'da istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak destan yazmış bir şehrimizdir.  Ankara  yerli ve milli olan her şeye yüreğini açan şehrimizdir. Hepsinden önemlisi Ankara başkentimizdir, gözbebeğimizdir. Bunun için Ankara'da başarılı olmaya önem veriyoruz. Ankara, özellikle de Keçiören geçtiğimiz seçimlerde bizi hiç mahcup etmedi. Zaten mesele belediyecilikse bu konuda kimse bizim elimize su dökemez.

Büyükşehirde 5 dönem Kayseri'yi yönetmiş olan, daha sonra milletvekilimiz olan, ardından kendisiyle Çevre Şehirclik Bakanı olarak ki o da biliyorsunuz azami yerel yöneticiliğin üst zirvesidir. Çevre Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki kardeşimle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle beraber yola devam edeceğiz. 31 Mart akşamı bu ikiliyi birbirinden ayırmayacaksınız.''
 


Geri Dön