02 / 05 / 2024

Konak Belediyesi çalışmaları

Konak Belediyesi çalışmaları

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Konak Halkapınar'da yol çalışmaları sürüyor!

Konak Belediyesi, Halkapınar Mahallesi ile Gıda Çarşısı arasında kalan 27 bin 105 metrekarelik boş arazide yürüttüğü yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Konak Belediyesi çalışmaları Haberi

Konak Belediyesi çalışmaları

İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semti 1170 sokakta, 3 ay önce çöken yol tehlike saçıyor. Yolda çatlaklar devam ederken, çevre sakinleri korku yaşıyor. 3 aydır yolun altındaki boş arazi ile arasına istinad duvarı yapılmıyor. Çöken yol tamamen trafiğe kapatılırken, etrafını tellerle kapatan Konak Belediyesi yolu sağlamlaştırmak yerine "Dikkat yıkılabilir" levhası astı.


Yolun trafiğe kapatılmasını değil, bir an önce sağlamlaştırılarak tekrar hizmete açılmasını isteyen çevre sakinleri, "Bu yol zaten yıkılmış ve tehlike saçıyor. Konak Belediyesi buraya istinad duvarı yapmak yerine etrafını tellerle kapatıp yıkılma tehlikesine karşı levha asarak bizi uyarıyor. Zaten yol yıkılmış ve yıkılmaya devam ediyor. Yıkılan yolu levha mı kurtaracak? Biz buraya uyarı levhası değil istinad duvarı istiyoruz. Evlerimiz de tehlikede. Konak Belediyesi'nin bir an önce yolumuzu kurtarmasını istiyoruz" dedi.


Yeni...