01 / 05 / 2024

Konak park projeleri

Konak park projeleri

Konak Belediyesi’nin sadece eğlence etkinlikleri düzenlediğini söyleyen Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömür Şanlı, “Başkan Sema Pekdaş milli bayramları kutlamayı bile unuttu. Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler de yerine getirilmiyor” dedi

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

İzmir Konak'ta metruk bina çöktü!

İzmir'in Konak ilçesinde metruk binanın duvarının bir bölümü çöktü. Binadan kopan beton parçaları park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesini Teknik Yapı kazandı!

Emlak Konut Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Teknik Yapı 585.2 milyon TL teklifle kazandı. 47 bin metrekarelik arsada ticaret+turizm+konut alanı+park alanı+cami alanı inşa edilebilecek.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Konak park projeleri Haberi

Konak park projeleri

Konak Belediyesi’nin sadece eğlence etkinlikleri düzenlediğini söyleyen Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömür Şanlı, “Başkan Sema Pekdaş milli bayramları kutlamayı bile unuttu. Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler de yerine getirilmiyor” dedi

Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömür Şanlı, Konak Belediyesi'nin iki yılının kayıplarla geçtiğini belirterek, 'vur patlasın çal oynasın' belediyeciliği ile Konak'a çivi çakılmadığını iddia etti. Şanlı öte yandan Konak Belediyesi'nin hiçbir mili bayramı kutlamadığına dikkat çekerek, "23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim, 10 Kasım gibi milli bayramları es geçen Konak Belediyesi, Aziz Vukolos Bayramı'nı etkinliklerle kutladı. Belediye Başkanı olarak vicdanınız rahat mı?" diye sordu.


'Sadece 5 park açıldı' 


Geçtiğimiz yıl içerisinde toplam 277 adet seminer, festival, şenlik, konser, panel, kokteyl ve film gösterimi düzenleyen Konak Belediyesi,...