02 / 05 / 2024

Konak park yenileme

Konak park yenileme

Konak Belediyesi, bir yandan kent içinde azalan yeşil alanlara yeni eklemeler yaparken, bir yandan da mevcut park ve yeşil alanları küçük dokunuşlarla daha da güzelleştiriyor.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

İzmir Konak'ta metruk bina çöktü!

İzmir'in Konak ilçesinde metruk binanın duvarının bir bölümü çöktü. Binadan kopan beton parçaları park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Konak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir’in Konak ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesini Teknik Yapı kazandı!

Emlak Konut Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Teknik Yapı 585.2 milyon TL teklifle kazandı. 47 bin metrekarelik arsada ticaret+turizm+konut alanı+park alanı+cami alanı inşa edilebilecek.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Konak İhsan Alyanak Parkı yenilendi!

İzmir Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı baştan aşağı yenilendi.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

Konak park yenileme Haberi

Konak park yenileme


İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta atılan çevreci adımlar getirdiği başarılı sonuçlarla takdir topluyor. Yeni açılan parklarla kent içinde İzmirlilere nefes aldıracak yeni alanlar yaratılırken, mevcut 185 park ve yeşil alanın bakım ve yenileme çalışmaları da aralıksız sürüyor. Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarla yeni baştan tasarlanan parklara yeni oturma alanları ve yürüyüş yolları yapılıyor. Periyodik olarak ağaç, çalı ve mevsimlik bitki dikilirken, çocuklar için yeni oyun alanları ve spor yapmak isteyen vatandaşlar için de spor aletleri kuruluyor. Yapılan küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaşanıyor.

KORUYARAK GÜZELLEŞTİRELİM

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hedeflerinin Konak'ı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak olduğunu söyledi. İzmir’in merkezi olan Konak’ta yeşil alan azlığını gidermek için çalıştıklarını dile getiren Pekdaş, bu nedenle önceliği mevcut park ve...