18 / 05 / 2024

Konak Pier üst geçidi boyandımı

Konak Pier üst geçidi boyandımı

Vatandaşlar tarafından boyanan Konak Pier üst geçidi beğeni topluyor. Kentin değişik noktalarında başka merdivenleri de boyayan gruptakiler, Konak Pier üstgeçidinin zeminine barış işareti de çizdi.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Konak Pier Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Konak Pier, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Konak Pier Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

İzmir Konak'ta yayalara üst geçit yapılıyor!

İZMİR Konak'ta yayaların geçişini kolaylaştıracak yaya üst geçidinin montajına başlandı. Geçidin en önemli özelliği, 150 ton ağırlığında 50 metre uzunluğundaki gövdesi.

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

İzmir Konak'a üst geçit inşa edilecek!

İzmir Yeşildere ile Konak arasını bağlayan 1674 metre uzunluğundaki Konak Tüneli’nin en büyük eksiği olan yaya üstgeçidinin yapımına, tünelin açılmasından 8 ay sonra başlandı.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Konak Pier AVM bayramda açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier AVM bayramda açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Konak tünelleri açıldı, yaya trafiği karıştı!

İzmir’de, kent içi trafiği rahatlatması için yapılan ve Başbakan Davutoğlu’nun açtığı Konak tünellerinde, üst geçidin açılışa yetişmemesi nedeniyle Konak’ta yayalar için tam bir karmaşa yaşandı.

Konak Tüneli 24 Mayıs'ta açılacak!

Konak tüneli 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ulaşıma açılıyor. Ancak Yeni Karamürsel Mağazaları ile otobüs duraklarının bulunduğu Bahribaba Parkı arasındaki asansörlü yaya üst geçidi yapılmadığı için yol yayalara kapatılacak

Konak Pier üst geçidi boyandımı Haberi

Konak Pier üst geçidi boyandımı


İstanbul Cihangir'de gökkuşağı renklerine boyanan merpenlerin gece griye boyanmasına süren tepkiler kapsamında, vatandaşlar tarafından boyanan Konak Pier üst geçidi beğeni topluyor. İzmir'de sosyal medya üzerinden örgütlenen çok sayıda kişi, bir süre önce Konak Pier üst geçidini boyadı. Kentin değişik noktalarında başka merpenleri de boyayan gruptakiler, Konak Pier üstgeçidinin zeminine barış işareti de çizdi. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği köprünün bu yeni yüzünü, İzmirliler sevdi. Köprü üzerinden geçenler arasında, hatıra fotoğrafı çektirenler de olurken, İzmirliler, gençlerin burayı boyayarak renk kattıklarını...