24 / 07 / 2024

Konak Şehit Halit Zilani Çelik imam hatip ortaokulu

Konak Şehit Halit Zilani Çelik imam hatip ortaokulu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gültepe Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na yeni bir istinat duvarı inşa ediyor.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak Şehit Halit Zilani Çelik İHL'ye istinat duvarı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gültepe Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na yeni bir istinat duvarı inşa ediyor.

İzmir Halit Zilani Çelik Okulu'nun istinat duvarı inşa ediliyor!

İzmir Konak'ın Gültepe ilçesinde çöken Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu'nun istinat duvarı yeniden yapılıyor. Konak Belediyesi, okulun ihtiyacı olan tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Konak Tramvayı Projesi yeniden revize edilecek!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'ndeki kaldırım düzenlemesine itiraz!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Uşak Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Uşak Belediyesi yapımına devam edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın kaba inşaatının sonuna yaklaştı.2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışı ile açılacak.

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitiyor!

Uşak Eşme Konak Köyü'nde tek katlı koltuğu bile olmayan evinde yaşayan Eşe Ana, 17 yıl önce Hakkari'de şehit olan oğlunun tazminatını ve maaşlarını okul yapılması için bağışlayınca haberlere konut olmuştu..

İzmir Konak'ta sokak merdivenleri gökkuşağı renklerine boyandı!

Sosyal medya üzerinden örgütlenen gruplar, Konak ilçesinde iki merdiveni gökkuşağı renklerine boyadı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki Şehit Kemal Keser ile 186 Sokak merdivenlerini boyayan gençler üzerine "barış işareti" ile çiçek motifleri işledi...

TOKİ Malatya Merkez Konak'ta başvurular 15 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi olarak inşa edilen TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi'nde başvuru dönemi 15 Temmuz'da başlıyor...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'nde başvurular 15 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesinde 476 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru dönemi 15 Temmuz'da başlıyor...

Şırnak Güçlükonak TOKİ Konutları'nda kuralar 5 Temmuz'da çekiliyor!

Başvuruların 3 Haziran'da başladığı TOKİ Şırnak Güçlükonak'ta fiyatlar 90 bin 108 TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Şırnak Güçlükonak'ta başvuru dönemi başladı!

TOKİ Şırnak Güçlükonak projesi kapsamında satışa sunulan 16 adet daire için başvurular bugün başladı...

Konak Şehit Halit Zilani Çelik imam hatip ortaokulu Haberi

Konak Şehit Halit Zilani Çelik imam hatip ortaokulu


Konak Belediyesi Gültepe’de Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’nun aniden çöken istinat duvarını eskisinden daha sağlam ve güvenilir olacak şekilde örüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye ekipleri çöküntüden zarar gören yolu da yenileyerek sokağı tekrar vatandaşın kullanımına sunacak.  

Geçtiğimiz günlerde Gültepe semti Anadolu Mahallesi’nin köklü okullarından olan Gültepe Ortaokulu’nun, yeni adıyla Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’nun arka bahçesindeki istinat duvarı kış aylarındaki yoğun yağışlardan etkilenerek çöktü. 1963 yılından bu yana eğitim veren okulun arka bahçesi tamamen kullanılamaz hale geldi. 2430 Sokak’ta yer alan istinat duvarıyla birlikte yolun bir kısmı da zarar gördü. Çökmenin akşam saatlerinde yaşanması nedeniyle öğrenciler olaydan zarar görmedi.

YOLA GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşın mağdur olmaması için Valilik Afet Fonu’ndan yardım...