17 / 05 / 2024

Konak sokak yenileme projesi

Konak sokak yenileme projesi

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yayalar için elverişsiz durumda olan sokaklar yeniden tasarlanarak, güvenli hale getiriliyor.

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

İzmir Konak'ta tehlike arz eden yapılar onarılıyor!

Konak Belediyesi yağmur suları nedeniyle yıkılan 60 yıllık istinat duvarını da kısa sürede onararak, güvenli hale getirdi. Belediye, Gürçeşme 3528 Sokak'taki istinat duvarını yeniden yaptı.

Konak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir’in Konak ilçesinde çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış ve bozulmuş yollar belediye ekipleri tarafından onarılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

İzmir Konak'taki tarihi bina yıkıldı!

İzmir’in Konak ilçesindeki Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda 880. Sokak’ta bulunan boş tarihi bina büyük gürültüyle yıkıldı.

Konak Selçuk Mahallesi'nde merdiven tepkisi!

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.

Sakarya Şal Sokak'ın altyapısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı.

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Erdal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi, Gündüler Sokak, Ihlamur Konakları'nda kuruldu.

Konak sokak yenileme projesi Haberi

Konak sokak yenileme projesi


İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yayalar için elverişsiz durumda olan sokaklar yeniden tasarlanarak, güvenli hale getiriliyor. Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Muratreis Mahallesi’ndeki 6 sokakta kaldırım yapımına başlanıldı. Hatay Kapalı Pazaryeri’nin çevresindeki sokakları kapsayan çalışmaların ilk etabında 244, 245, 251 ve 258 numaralı sokakların tamamında, 201 ve 255 numaralı sokakların ise bir bölümünde düzenlemeler yapılıyor.

‘ENGEL’ OLMAYACAK

Altyapı çalışmaları biten sokaklarda inşa edilecek yeni kaldırımlar sayesinde yayalar artık daha güvenli bir şekilde yürüyebilecek. Beton malzeme kullanılarak yapılan kaldırımlar engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlandı. Genişliği en az 1,5 metre olan kaldırımlarda görme engelli vatandaşlar için sarı renkli kabartmalı yürüme bantları da yer alacak. Ayrıca pazar ve bebek arabalı vatandaşlar da geçişleri sırasında her hangi bir...