03 / 05 / 2024

Konak Toros Sosyal Tesisi son durum

Konak Toros Sosyal Tesisi son durum

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Konak'a yeni sosyal tesis!

Konak Belediyesi’nin yeni yatırımı bu kez Beştepeler Semti olarak da bilinen 1. Kadriye Mahallesi’nde yükselecek.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Konak Tramvayı'nın test sürüşü yapıldı!

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 40 bin 853 metrekare arsa alanına sahip 3S Firuze Konakları projesinde zengin sosyal olanaklara yer veriliyor...

İzmir Konak'a 2 dev tesis geliyor!

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Konak Toros’a dört dörtlük pazaryeri!

Konak'ta hayata geçirilen Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı, projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Taş Konak Tesisi hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları ile yenilenerek modern bir sosyal tesise dönüştürülen Sarıalan Taş Konak Tesisi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.

Konak Belediyesi 2017'ye yeni yatırımlarla giriyor!

Konak Belediyesi yeni yılda üç yeni projeyi daha hayata geçirecek. Gültepe Semti’nde inşa edilecek yeni spor kompleksinin yanı sıra Toros’ta yapılacak kapalı pazaryeri ve Aziziye Mahallesi’ne inşa edilecek yeni semt merkezinin temelleri 2017’de atılacak

Malatya Yeşilyurt'ta 6 yeşil konak bu yıl tamamlanacak!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Konak Belediyesi engelli vatandaşlar için hizmet binalarını yeniliyor!

Konak Belediyesi, engelli yurttaşların sosyal hayata katılmaları önündeki engelleri kaldırmak için de hizmet binalarındaki fiziki şartları iyileştirmeye yönelik çalışmalara başladı.

Konak Toros Sosyal Tesisi son durum Haberi

Konak Toros Sosyal Tesisi son durum

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yapımı süren Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nde incelemeler yaptı. Konak Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak eski Toros Pazaryeri’nin yerinde hayata geçirilen Toros Sosyal Tesisi’ne giden Başkan Sema Pekdaş, 11 bin 500 metrekare alanda yükselen tesisin devam eden yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bölgeye değer katacak tesisin yapımının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Pekdaş, “Bu tesiste sadece pazaryeri olmayacak. Hemşehrilerimiz için spor ve kurs salonları, çocuklar için bir merkez, evlendirme memurluğu, nikah ve düğün salonlarının bulunduğu çok kapsamlı bir tesis inşa ediyoruz. 900 metrekarelik düğün salonu aynı zamanda toplantılar için de kullanılabilecek. Bodrumda ise iki katlı 100 araçlık bir otopark yer alacak” diye konuştu.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

Başkan Pekdaş, aynı gün Gültepe...