02 / 05 / 2024

Konfor Mobilya açılış

Konfor Mobilya açılış

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

İzocam, 'Multi Konfor Binalar'a dikkat çekiyor!

İzocam, Pasif Ev prensiplerini temel alarak geliştirilen “Multi Konfor Binalar”a dikkat çekmeye devam ediyor. Multi Konfor’a nasıl ulaşılacağı konusunu sık sık gündeme getiren İzocam, Enerji Verimliliği’ne Multi Konforun olumlu katkılarını vurguluyor.

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

İnegöl Mobiliyum AVM bugün açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, bugün mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin ilk ve tek Mobilya AVM’si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 m2 kapalı alana sahip..

İSMOB Fuarı ne zaman açılıyor?

Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, bugün İstanbul Fuar Merkezi- CNR Expo'da açılıyor. Fuara 100 binin üzerinde ziyaretçinin gitmesi bekleniyor..

Konfor Mobilya İSMOB'da!

Mobilya ve yatakta gerçek bir konfor sunan, özgün, kaliteli ve trend tasarımları ile mobilya sektörünün en başarılı markalarından biri olarak büyüyen Konfor Mobilya, ISMOB Fuarı'nda yeni koleksiyon ürünlerini tanıtacak.

Konfor Mobilya açılış Haberi

Konfor Mobilya açılış

İş alanları ve istihdam rakamlarıyla gelişmeye açık olan mobilya sektörü, ekonominin lokomotifi arasında yer almaya devam ediyor. İnşaat sektöründeki hareketlilik mobilya sektöründeki istihdamı artırırken, istihdam oranını 500 bin kişiye çıkaran mobilya sektörü, 2015'ten umutlu. Bu kapsamda Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı. Açılışa Bursa iş dünyasının yanı sıra siyaset ve spor camiasından da önemli isimler katıldı. 


KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA 

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Konfor Mobilya Bursa Bayisi Mustafa Çetinkaya,"Nilüferdeki ilk showroomun ardından Yalova Yolu'nda açtığımız 3000 m2'lik bu ikinci mağaza ile Bursa'da hızla büyümeye devam ediyoruz" dedi. Kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile satışa sunduklarını kaydeden Çetinkaya, açılışa...