05 / 05 / 2024

Konfor Mobilya İzmir OSB fabrika mı kuracak

Konfor Mobilya İzmir OSB fabrika mı kuracak

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Konfor Mobilya, 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Çeşme Edra Evleri'nde kişiye özel konfor!

İzmir'de 1987'den beri faaliyet gösteren Doğusan İnşaat tarafından hayata geçirilen Edra Evleri'nde kişiye özel konfor öne çıkıyor. Proje 365 gün yaşam sunuyor.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Konfor Mobilya İzmir OSB fabrika mı kuracak Haberi

Konfor Mobilya İzmir OSB fabrika mı kuracak

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı. 


İzmir'den çıkarak hızla büyüyen ve dünyada çok sayıda noktaya mobilya ürünleri ihraç eden bir firma haline gelen Konfor Mobilya, BAYOSB bünyesinde toplam 165 dönüm arazi üzerine 120 bin metrekare kapalı alana entegre mobilya üretim tesisi kuracak. Bir yıl içinde faaliyete geçmesi planlanan ve Türkiye'nin en büyük mobilya üretim tesislerinden biri olacak fabrika ile BAYOSB'de üretilen ürün çeşitliliği artacak.


BAYOSB'nin lojistik ve altyapı avantajlarından ötürü Türkiye'nin batıya açılan kapısı İzmir'in büyümeye en uygun OSB'lerinden birisi olduğunu belirten BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, makineden sonra mobilya sektörünün temsilcilerinin bölgeyi tercih ettiğini söyledi. Hedeflerinin ekonominin ana konularında faaliyet gösteren ve bölge halkına istihdam sağlayacak firmaları...