02 / 05 / 2024

Konfor Mobilya şube

Konfor Mobilya şube

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Mobilya zincirleri yeni girişimciler arıyor!

Mobilya sektöründe markalı zincir sayısı giderek artıyor. Bu zincirler ise kendi mağazalarının yanında franchise vererek de büyüyor, Yaptığımız araştırmaya göre, mobilya sektöründeki yedi marka 2019 yılının sonuna kadar 252 franchise şube daha açmayı planlıyor..

Konfor Mobilya, 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.

Konfor Mobilya şube Haberi

Konfor Mobilya şube

Konfor Mobilya'nın Genel Müdürü Erden Gönen yeni planları ve hedefleri anlattı. 20. yılını simgeleyen 2019 yılı için ise iki kat büyüme hedefi koyduklarını açıklayan Gönen, 2018'de yüzde 30 büyüme gerçekleştireceklerini ifade etti.

Beş yıla ilişkin yatırım bütçesi 500 milyon TL'nin üzerinde olan firmanın yıl bitmeden açacağı 50 yeni mağazayla birlikte, markasını taşıyan mağaza sayısı 100'e ulaşacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, mağaza sayısının 140 tanesinin yenilenen şirket konseptine sahip olacağı, 60 mağazanın ise Konfor Yatak adıyla açılacağı belirtildi.

Gönen, "İnsanların mobilyaya bakış açıları değişti. Daha modern, güncel trendlere daha uygun mobilyalar benimseniyor. Eskiden tüketici bir mobilyayı onlarca yıl kullanıyordu. Bugün ise ortalama beş yılda bir yeni mobilya alınıyor." açıklamasında...