02 / 05 / 2024

Konfor Mobilya şubeleri

Konfor Mobilya şubeleri

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Konfor Mobilya, 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Konfor Mobilya 2019'da 200 mağazaya ulaşacak!

Konfor Mobilya'nın 2019 hedefi 500 milyon TL yatırım gerçekleştirmek. 200 mağazaya ulaşmayı planlayan firma yeni fabrika açacak.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.

Stella Mobilya'dan Bayrama özel tasarımlar!

Ramazan geldi geçiyor bile; az bir süre sonra Bayramda sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Stella Mobilya, tüm ailenin toplandığı neşeli ve huzurlu ortamlara konfor sağlayacak yepyeni tasarımlarını evini yenilemek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Konfor Evleri Ulukent 4 blok halinde yükseliyor!

Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor. Firma, 'Konfor Evleri Ulukent' projesi, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor.

Konfor Mobilya ikinci şubesini Bursa'da açtı!

Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı..

Konfor Mobilya evinizin tarzını yansıtıyor!

'Evin senin kimliğin...' mottosuyla yola çıkan Konfor Mobilya, 2015 koleksiyonuyla birlikte ev dekorasyonunda fark yaratan tasarımlarına yenilerini ekledi. Masculin, yeni koleksiyonun en gözdeleri...

Konfor Mobilya şubeleri Haberi

Konfor Mobilya şubeleri

İş alanları ve istihdam rakamlarıyla gelişmeye açık olan mobilya sektörü, ekonominin lokomotifi arasında yer almaya devam ediyor. İnşaat sektöründeki hareketlilik mobilya sektöründeki istihdamı artırırken, istihdam oranını 500 bin kişiye çıkaran mobilya sektörü, 2015'ten umutlu. Bu kapsamda Bursa'daki yatırımcı da mobilya sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bursalı işadamı Mustafa Çetinkaya, Konfor Mobilya'nın ikinci şubesini Yeni Yalova Yolu üzerinde açtı. Açılışa Bursa iş dünyasının yanı sıra siyaset ve spor camiasından da önemli isimler katıldı. 


KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA 

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Konfor Mobilya Bursa Bayisi Mustafa Çetinkaya,"Nilüferdeki ilk showroomun ardından Yalova Yolu'nda açtığımız 3000 m2'lik bu ikinci mağaza ile Bursa'da hızla büyümeye devam ediyoruz" dedi. Kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile satışa sunduklarını kaydeden Çetinkaya, açılışa...