03 / 05 / 2024

kongre merkezi projesi unkapanı

kongre merkezi projesi unkapanı

İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı...

Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO binası ne zaman bitecek?

ETO Başkanı Metin Güler, Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesi için inşaat alanında incelemede bulundu.

Gürsu'ya Adrenalin Spor Merkezi projesi geliyor!

Bursa'da Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında "Adrenalin Sporları Merkezi Projesi" de hayata geçirildi. Proje BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle hayata geçiriliyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Kongre Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı Kongre Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Kigali Kongre Merkezi ve Otel Kompleksi inşaatında inceleme!

Bakan Çavuşoğlu, Ruanda'nın başkenti Kigali'de yapımını bir Türk firmasının üstlendiği kongre merkezi ve otel kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesine 8 teklif!

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi'nin yapım ihalesi gerçekleşti. 16 firmanın dosya satın aldığı Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesinde 8 firmanın teklifi kabul edildi.

Antalya Kongre Merkezi EXPO 2016'ya hazır!

EXPO 2016 ile Antalya’ya kazandırılan Antalya Kongre Merkezi, 5 bin kişi kapasiteli ana salonuyla şu anda Türkiye’nin en büyüğü. Merkezin kapasitesi ek alan ve binalarda 9 bin 500 kişiye yükseltilecek.

Muğla Güney Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

“154 kV Muğla Güney Trafo Merkezi Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi ihalesi ne zaman?

ETO, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi için 18 Mayıs'ta tekrar ihaleye çıkılacağını açıkladı. Hatırlanacağı üzere 21 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk ihalede 4 firma teklif vermiş ancak verilen teklifler ihale komisyonu tarafından yeterli bulunmamıştı.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

Aydın'da eski otogar alanına yapılacak iki iş merkezi projesi durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski otobüs terminali alanlarında yapacağı iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. İşte mahkeme kararı sonucu alınan bilgiler...

Sakarya Yeni Kongre Merkezi Projesi’nin lansman toplantısı yapıldı!

Yeni Kongre Merkezi Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Başkan Toçoğlu, “Yurtiçi ve dışından birçok organizasyon bu projeyle Sakarya’da buluşacak” dedi.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

kongre merkezi projesi unkapanı Haberi

kongre merkezi projesi unkapanı


Geçmişte "kapalı kutu" olarak adlandırılan İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı.


Nejat Ekrem Basmacı'nın 52 yıl süreyle başkanlık yaptığı dönemde "kapalı kutu" eleştirilerine maruz kalan İstanbul Ticaret Borsası'nı 4 yıl boyunca yönetecek olan Ç. Ali Kopuz ve ekibi, yeni dönem projelerini hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. Yeni yönetim, bir yandan üyeleriyle kopuk olan iletişimini sağlamak üzere e-mail, telefon ve faks numaraları toplamaya başlarken, diğer yandan Borsa'ya ait tarihi Unkapanı Değirmeni'ni aslına uygun şekilde kongre merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor. Yeni yönetim tarafından, yaklaşık 6 bin üyeli İSTİB'in bu dönemde tamamen dışarıya açılması ve üyelere daha iyi hizmet verilmesi için yeni çalışmalara imza atılması planlanıyor.


İlk röportajını DÜNYA'ya...