04 / 05 / 2024

Kont Nikolay Orlov çeşme ziyareti

Kont Nikolay Orlov çeşme ziyareti

St. Petersburg Denizcilik Asamblesi Başkanı Kont Nikolay Orlov Çeşme'yi ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Sualtı Araştırmaları Vakfı Başkanı Oğuz Aydemir ile emekli amiraller Metin Ataç ve Işık Biren eşlik etti.

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kach Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hamza Kont tarafından kuruldu.

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ sosyal kont projesi detayları! TOKİ 81 ilde yeni sosyal konut projesi şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projesi detayları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anrast Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Hamza Kont ve Nejdet Kont ortaklığında kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Ev sahibi olmanın önü açıldı! Herkes ev sahibi olabilecek!

Nakit parası olmayan konut kredisi kullanarak ev almak isteyen binlerce kişiye müjdeli haber verildi. Bu kapsamda, kont kredisinde peşinat oranı yüzde 10'a düşürüldü....

TOKİ 388 TL taksitle ev sahibi yapıyor!

Dar gelirli ve emekli vatandaşın hayali TOKİ sayesinde gerçekleşiyor. Yeni Kalkınma Planı'na göre dar gelirli vatandaşlar için 280 bin kont yapılacak.

KS Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KS Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Kont tarafından 960 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kont Charles Faber Castell eşi için Miami'den villa aldı!

Ünlü kalem firması Faber Castell’in sahibi Kont Charles, eşi Melisa Eliyeşil için yeni bir ev satın aldı. Charles, Amerika'nın Miami eyaletinden 8 milyon dolar değerinde ultra lüks bir villa satın aldı.

Konya'nın 650 bin konuta ihtiyacı var!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Başkanı Osman Başaran, Konya'da 650 bin konut ihtiyacı olduğunu açıkladı. Başaran, ''Konut arzı var, talep de var ama kredi faiz oranlarının daha aşağıya çekilmeli'' şeklinde konuştu.

KONTİMDER'den inşaat sektörüne KDV indirimi önerisi!

İnşaat sektöründe kalıcı olarak KDV indirimine gidilmesinin birçok avantajı getireceğini söyleyen KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Başaran, sektöre yönelik açıklamalar yaptı.

Kont Nikolay Orlov çeşme ziyareti Haberi

Kont Nikolay Orlov çeşme ziyareti


Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapılması planlanan ama çeşitli nedenlerle ertelenen St. Petersburg Denizcilik Asamblesi Başkanı Kont Nikolay Orlov Çeşme'yi ziyaret etti. Ziyarete Türkiye Sualtı Araştırmaları Vakfı Başkanı Oğuz Aydemir ile emekli amiraller Metin Ataç ve Işık Biren eşlik etti. Çeşme Kalesi'nde yer alan müzeyi gezen ve Çeşme Deniz Savaşı anısına yapılan Rus Koridoru'nda sergilenen objeleri inceleyen Orlov, daha sonra Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı ziyaret etti. 1.5 saat süren görüşmede, Çeşme'de bir Türk-Rus Dostluk Parkı yapılması kararlaştırıldı. 23-25 Temmuz 2014 tarihinde St. Petersburg'ta gerçekleştirilen II. Uluslararası Avrasya Denizcilik Tarihi Kongresi esnasında Çeşme ile Puşkin şehirleri arasında imzalanan kardeş şehir protokolü Çeşme Belediyesi'ne teslim edildi. 


Cazibe merkezi

Aydemir, "Şimdi yapmamız gereken Çeşme'yi Ruslar için bir cazibe merkezi haline getirmek. Çeşme, büyük bir...