29 / 04 / 2024

konta icra

konta icra

Konya'da TED İlköğretim okulu ve arsası icradan 3 milyon TL'ye satılıyor...

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

İcra ve iflas dosyaları meclis gündeminde!

2019 yılından 1 Kasım 2020 tarihine kadar geçen sürede ülke genelindeki icra dairelerinde bulunan icra ve iflas dosyaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İcra dosyası sayısı 2020'de 23 milyon oldu! 

CHP'li Gürsel Tekin, Ankara İcra Mahkemesi’nin tıklım tıklım olduğunu belirtti ve “2020’de icra dosyası 23 milyona ulaştı. Millet, ekmek bulamıyor. Salgın bitene kadar borçlar dondurulmalı” dedi.

Ödenmeyen senetler için icra takibi başlatabilirsiniz!

Bir senet anlaşması sonucunda vadesi gelmiş ancak halen ödenmemiş senet artık ödenmemiş senet kapsamına giriyor. Vadesi geçeli uzun zaman olan senetler için icra takibi başlatılabiliyor.

Borçlunun malı yoksa icra nasıl yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamın üzerine olan dükkandaki kiracıyı tahliye ettik. Borçlarını icra yoluyla almak istedik, tahsil edemedik. Bu durumda ne yapabiliriz, herhangi bir cezai müeyyidesi yok mu?' sorusunu yanıtladı.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

İcra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler mecliste!

23 Temmuz 2020 tarihi itibariyle icra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Ödenmeyen apartman aidatı için icra takibi olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, '1822 haneli bir sitede oturuyorum. Kendi kafalarına göre aidat toplamaya kalkıyor. Ödemeyenlere gecikme cezası tatbik ediyor ve hatta gecikme cezasını ödemeyenleri de icraya vereceklerini söylüyor. İcraya verilirsek, bir de icra masrafı vs. öder miyiz?' sorusunu yanıtladı.

7 yılda 10 milyon yeni icra dosyası!

CHP Hukuk Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 2012'de 21 milyon olan icra dosyası sayısının geçen yıl 31 milyona ulaştığını söyledi.

Erol Özmandıracı’ya icra şoku!

Oyuncu Naz Elmas’ın eşi işadamı Erol Özmandıracı’ya eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, dava açtı. Özmandıracı hakkında icra davası başlatıldı.

konta icra Haberi

konta icra

Konya Selçuklu'da TED İlköğretim okulu, arsasıyla birlikte Konya 1. İcra Müdrülüğü tarafından açık artırma usulü ile satılıyor.


Değerinin 3 milyon TL olarak belirlendiği gayrimenkulün satışı, 4 Aralık 2012 günü saat 14.00'de Konya Adalet Sarayı Mezat salonunda gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için