27 / 04 / 2024

Kontek Düet Konutları

Kontek Düet Konutları

Kontek Düet'te 255 bin TL ile 632bin TL arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

İstanbul'da stüdyo daire parasına, Norveç'te dubleks ev! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı şehir yüzde 102,7 ile başkent Ankara olarak açıklandı. Türkiye ile yurt dışındaki konutların fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. İşte o paylaşımlardan biri ve gelen yorumlar...

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

Gülşen'den 'evini çiftliğe çevirdi' iddialarına tepki!

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısıyla gündeme gelen Gülşen'in evinin terasına bahçe kurduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili sorulara sadece gülerek karşılık verdi.

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Öztürk tarafından kuruldu.

Konut fiyatları artacak mı?

Konut sektörünün öncü isimlerinden olan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alabalık, şu anki konut fiyatlarının ilerde daha çok artacağını söyledi. Ev sahibi olmanın mantıklı olduğunu belirten Akbalık, kısa dönemde konutların daha çok kar edeceğini belirtti.

TOKİ Bolu Dörtdivan Konutları'nda fiyatlar değişti!

TOKİ ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı işbirliğinde Bolu Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde inşa edilecek 126 konut için fiyatlar yeniden hesaplandı.

Kontek Düet Çiftehavuzlar fiyatları 275 bin dolardan başlıyor!

Emay - Kontek Gayrimenkul'ün yeni projesi Kontek Düet Çiftehavuzlar, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Kontek Düet Çiftehavuzlar projesinde fiyatlar 275 bin dolardan başlıyor...

Sarıçam İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

156 dairelik İlimtepe Konutları, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışı sunuldu. Yeni Adana İmar AŞ'nin Sarıçam'da inşasını südürdüğü konutların ikinci katları çıkılmaya başlandı.

TOKİ Hatay ve Batman'da etüd raporu hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay ve Batman illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.00 'de gerçekleşecek.

Kontek Düet Konutları Haberi

Kontek Düet Konutları

Kontek Düet, Kontek İnşaat tarafından Göztepe'de hayata geçiriliyor. Kontek Düet 3 bin 745 metrekare alan üzerinde 4 ve 12 katlı 2 blok halinde 80 konuttan meydana geliyor.


Kontek Düet Evleri'nde 57 ila 90 metrekare 1+1 daireler 255 bin TL, 100 ila 172 metrekare 2+1 daireler 517 bin TL, 154 ila 165 metrekare 3+1 daireler 632 bin TL'den satışa sunuluyor.



Kontek Düet Konutları'nda yüzde 50 peşinat ile firma bünyesinde 24 ay vadelendiriliyor. Kontek Düet'te konutların vadeli fiyatları ise 1+1 dairelerde 265 bin TL, 2+1 dairelerde 550 bin TL, 3+1 dairelerde ise 672 bin TL oluyor.


Teslimleri Aralık 2013'te gerçekleşecek olan Kontek Düet'te, yüzde 25 peşinat ödenip banka kredisi ile vadelendirerek...