01 / 05 / 2024

konteyner kentlerde elektrik var mı

konteyner kentlerde elektrik var mı

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, yaptığı yazılı açıklamada, Van depreminin ardından yerleştiridikleri konteyner kentlerde halen yaşamlarını sürdüren ailelerin sorununu çözmek için milletvekilleri ile çalışma yürüttüklerini belirtti...

Adıyaman'da depremzedeler tedirgin! 109 bin 153 afetzede henüz konteyner kentlerde!

Türkiye'de büyük yıkıma neden olan 6 Şubat depreminin üzerinden 10 ay geçti. Ancak 109 bin 153 afetzede henüz konteyner kentlerde yaşıyor. Konteyner kentlerde ilk kışı geçirmeye hazırlanan depremzedeler oldukça tedirgin.

Depremzedeler konteyner kentlerde kış şartlarıyla mücadele ediyor!

6 Şubat deprem felaketinin üzerinden 9 ay geçti. Bir senede kalıcı konutlara geçiş sözünün verildiği bölgede ise hâlâ enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürerken, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin kış şartlarıyla mücadelesi başladı.

46 bin konut yıl sonu hak sahiplerine teslim edilecek!

11 kenti vuran, 50 bini aşkın insanın yaşamını yitirmesine sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 10 ay geçti. Halen 637 bin depremzede konteyner kentlerde yaşarken, TOKİ tarafından inşası tamamlanan 46 bin kalıcı konutun yılbaşına kadar hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

AFAD: Deprem bölgesine 140 bin 838 konteyner kuruldu!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlar konteyner kentlerde misafir ediliyor. Bu kapsamda AFAD 140 bin 838 konteyner kuruldu bilgisini verdi.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturası düzenlenmesi! İşte detaylar!

Konteyner ve çadırlar için elektrik faturasında düzenlemeye gidildi. İşte detaylar!

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

Türkiye’de 261 bin 326 Suriyeli çadır kentlerde yaşıyor!

Türkiye’de 10 ilde kurulan 25 çadır ve konteyner kentte 261 bin 326 Suriyeli barınıyor. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'e sığınan Suriyelile gereken ev ortamı çadır ve konteyner kentlerde sağlanıyor.

Konteyner ev yasal mı?

Konteynerler fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılıyor. Peki, konteyner ev yasal mı?

Antalya Belediyesi'nden konteyner evlere elektrik ve su bağlantısı!

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Korkuteli’nde meydana gelen depremde evleri zarar gören vatandaşlara; AFAD tarafından gönderilen konteynır tipi evleri su ve elektrik bağlantılarını yaparak, teslim ediyor...

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

konteyner kentlerde elektrik var mı Haberi

konteyner kentlerde elektrik var mı

Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ın da ailelere çeşitli çözüm yolları bulduğunu ve çözümü kabul eden ailelerin verilen desteklerden faydalandığını anlatan Aras, halen konteynerlerde yaşayan ailelerin ise sosyal konut haricinde hiçbir teklifi kabul etmediğini anımsattı.


Aras, yaptıkları çalışmalarla konunun olumlu sonuçlanması için ısrarcı davrandıklarına değinerek, "Konteyner kentlerde yaşayan aileler için ocak ayına kadar konteynerlere elektrik verilecek. Bununla birlikte ihtiyacı tespit edilen ailelere istihdam desteği de verileceğini duyurmak istiyorum" diye konuştu.


Sunulan desteklerin mevcut şartlar çerçevesinde olabilecek en ideal yardımlar olduğunu vurgulayan Aras, ailelerin kalıcı konut isteğinin şu an için mümkün olmadığını, bu nedenle de ailelerin teklifleri kabul ederek zor şartlardan kurtulup ideal şartlara geçiş yapması gerektiğini ifade...