07 / 05 / 2024

konteyner nasıl eve çevrilir

konteyner nasıl eve çevrilir

Dışarıdan depo gibi görünün bu konteynerın için görenleri şaşkına çeviriyor. Minimalist mantıkla dekore edilen evin değeri 50 bin dolar.

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır?

Kiracıların ve ev sahiplerinin kiraladıkları eve dair merak ettiği pek çok soru var. Onlardan biri de kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır? İşte o soruların yanıtları!

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?

Herkes kendisine ait güzel bir eve sahip olmak istiyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ilk tercihi konut kredisi çekmek oluyor. Peki konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

İnşaat işçileri koronavirüse karşı nasıl önlem almalı?

Koronavirüs salgını nedeniyle çalışma hayatı eve taşındı. Şantiyelerde ise çalışma hayatı devam ediyor. Agra Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, koronavirüse karşı nasıl önlem alınması gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi.

Eve gelen haciz nasıl durdurulur?

Alacaklı borcun tahsilini yapamadığı durumlarda borcun tahsili için icra talebi yapılır ve icra takibi başlatılabilir. Peki, eve gelen haciz nasıl durdurulur?

Kiracı depozito hesabı nasıl yapılır?

Mesken ve işyeri gibi kiralamalarda kiracı, eve taşınırken ilk kirayı ve depozitoyu peşin ödüyor. Peki, kiracı depozito hesabı nasıl yapılır?

Ruhsatsız eve nasıl ruhsat alınır?

İnşaat ruhsatı; imar kanununa uygun bir şekilde inşaat yapımına başlama izni verilen belgeye olarak tanımlanıyor. Peki, ruhsatsız eve nasıl ruhsat alınır?

Konut kredisi ekspertiz raporu nasıl hazırlanır?

Ekspertiz süreci, konut kredisiyle hayallerindeki eve ulaşmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz raporu nasıl hazırlanır?

Haciz talebi nasıl açılır?

Alacaklı borcun tahsilini yapamadığı durumlarda borcun tahsili için icra talebinde bulunulabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, haciz talebi nasıl açılır?

Konteyner ev ruhsatı nasıl alınır?

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşa edilecek yapılar için ruhsat alınması gerekiyor. Ruhsata tabi olan yapılar arasında konteynerler de bulunuyor. Peki, konteyner ev ruhsatı nasıl alınır?

Konteyner ev nasıl yapılır?

Konteyner fabrikalarda üretilen modüler yapılar olarak karşımıza çıkıyor. Konteyner evler, arsa sahipleri tarafından en çok tercih edilen hazır yapılar arasında yer alıyor. Peki, konteyner ev nasıl yapılır?

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

konteyner nasıl eve çevrilir Haberi

konteyner nasıl eve çevrilir

Genelde mal taşımak için büyük gemilerin üzerinde ya da tırların arkasında gördüğümüz konteyneri çok farklı şekilde kullandılar.



Bu depo görünümlü konteynerın içi aslında çok konforlu bir ev.



İçinde yerler ve duvarlar komple ahşaptan yapılırken lüks bir mutfağı, oturma odası ve banyosu bulunuyor.



Minimalist mantıkla dekore edilen ev tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte yapılmış.



İstendiği zaman bir tırın arkasına yüklenerek başka yere götürülebilecek olan evin değeri 50 bin dolar.



Yüsek tavanıyla ferah bir görüntü veren evin içi dışındaki metalik ve soğuk görüntüden çok uzak.