14 / 05 / 2024

konteynerlar tahrip edildi

konteynerlar tahrip edildi

Van'da yaşanan büyük deprem sonrası kurulan konteynerler kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi...

Ayasofya Camii'nde korkunç olay! Açıklamalar kan dondurdu

88 yıl sonra müze olmaktan çıkarılıp tekrar ibadethaneye dönüştürülen Ayasofya Camii'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Caminin tarihi kapısının tahrip edildiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntü sonrası yapılan açıklama ise kan dondurdu.

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Haliç Dayanışması üyelerinden 'Tersane İstanbul' projesine ilişkin çağrı!

Haliç Dayanışması üyeleri eski adıyla “Haliçport”, yeni adıyla “Tersane İstanbul” projesindeki çalışmalar sırasında Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin olduğu bölgedeki tarihi yapıların tahrip edildiği sebebiyle eylem yaptı.

Sur'daki tarihi yapılar tahrip edildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan çatışmalar sırasında anıtsal değerde bulunan ve tescillenen birçok yapı yıkıldı. 

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

İstanbul Surları'nın tahrip edildiği iddiaları TBMM'de!

İstanbul Surları'nın belediyeye ait sosyal tesis alanının genişletilmesi nedeniyle tahrip edildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş soru önergesi hazırladı..

Hakkari Yüksekova'da 5 bin ev yıkıldı!

Hakkari Yüksekova'nın Kışla, Orman, Mezarlık ve Cumhuriyet mahallelerinde operasyonlar nedeniyle büyük bir yıkım yaşandı. HDP İl Başkanı Metin Besi, Yüksekova’da 5 bin evin tahrip edildiğini belirtti.

Yassıada turizme mi açılacak?

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Yassıada'da bulunan tarihi yapıların tahrip edildiği iddialarına ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Yedekçi, sorularının Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından cevaplandırılmasını talep etti..

Uşak Kırık Minare Camii çalışmalar sırasında tahrip edildi!

Uşak’taki 200 yıllık Kırık Minare Camii, 2005’teki yanlış restorasyondan sonra bu kez de camiyi hizmet binası olarak kullanan vakfın yaptırdığı doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip edildi

Çanakkale Köprüsü 2016'da ihaleye çıkacak!

Ulaştırma Bakanı Bilgin, terörün Doğu’ya hizmeti engellediğini söyledi. Karayollarında 57 şantiyenin bu yüzden kapalı olduğunu belirten Bakan Bilgin, bugüne kadar bölgede 227 baz istasyonunun da tahrip edildiğini açıkladı.

Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri'nde yangın çıktı!

Kira süresi sona erdiği için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nce Gaziemir Belediyesi’nden geri alınan Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri’nin önce tahrip edildiği, ardından da yakılıp harabeye çevrildiği iddia edildi.

Kobani eylemlerinde 1113 bina tahrip edildi!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kobani eylemlerinin kamu binalarına verdiği zararı açıkladı: "212 okul binası, 67 emniyet binası, 25 kaymakamlık binası, 29 parti binası, çocuk yuvaları, kan merkezleri, toplam 1113 bina yakılmış veya tahrip edilmiştir"

Darıca 2 HES projesi doğayı tahrip ediyor!

Ordu’da, yapımı devam eden ‘Darıca 2’ HES projesi için doğanın tahrip edildiğini belirten Ordu Doğa ve Yaşam Alanlarını Koruma Platformu sözcüsü Gül Ersan, “Bölgede çok büyük alanda ağaç kesimi yapıldı. Maalesef bu yayladaki güzellikler yok oldu” dedi.

konteynerlar tahrip edildi Haberi

konteynerlar tahrip edildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Van'da yaşanan 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye 29 konteyner kurmuştu. Van halkı kalıcı konutlara geçmeye başlamasıyla konteynerlar bir bir kaldırılıyor. Kent alanında bulunan ve Van halkının mescit, ana sınıfı ve sosyal amaçlı kullandığı konteynerlar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor. Konteynerları kırıp içerisindeki rögar kapaklarını açık...