23 / 07 / 2024

konur proje tasarımları

konur proje tasarımları

İstanbul’da yapı sektörü son derece hareketli ve çok seçenek sunuyor. Bu seçenekler içinde hem bütçenize hem isteklerinize uygun konutu bulmak mümkün

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tuncer Müştu tarafından kuruldu.

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Keser tarafından kuruldu.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sağır tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Sancaktepe2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  20 bin TL sermaye bedeli ile  Alara Su Mildan tarafından kuruldu.

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Zengin tarafından kuruldu.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Çiler Erkan tarafından kuruldu.

konur proje tasarımları Haberi

konur proje tasarımları

Bir ev sahibi olmak pek çoğumuzun ilk hedefi. Çünkü ev, güvence demek. Yatırım demek. Yaşam tarzı demek. İstanbul’da yapı sektörü son derece hareketli ve çok seçenek sunuyor. Bu seçenekler içinde hem bütçenize hem isteklerinize uygun konutu bulmak mümkün. Hemen tüm firmalar zamanından önce projelerini teslim etmek üzere çalışıyor ve bu çalışmanın ardında güçlü organizasyon şemaları var. Proje bürolarında başlayan serüven güçlü şantiye organizasyonlarıyla devam ediyor. Binlerce insan siz evinize sahip olana kadar emek veriyor ve konut sektöründe çıta her gün biraz daha yukarı taşınıyor.


Öncelikler değişti


Eskiden ebeveyn banyosu seçim kriterlerinizde öncelikli iken şimdi çamaşır odası da var mı diye soruyoruz. Eskiden seramikler tavan kotuna kadar döşenmiş ise modern sayılırken şimdi projeye özel seramiklerden bahsediyoruz. Eskiden depremi hatırlamaz iken şimdi önce...