05 / 05 / 2024

konuralp projesi

konuralp projesi

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor projesi için yeni bir toplantı daha yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Proje Koordinatörü Emine Yüksek ve proje ekibi ile yapılan toplantı sonucunda proje içinde yer alan bölümler değerlendirildi.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı projesinde son durum!

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

Düzce Konuralp projesi için yeni toplantı!

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor projesi için yeni bir toplantı daha yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Proje Koordinatörü Emine Yüksek ve proje ekibi ile yapılan toplantı sonucunda proje içinde yer alan bölümler değerlendirildi.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme Projesi tanıtıldı!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından çeşitli turistik ve tarihi alanların gün yüzüne çıkarılması amacıyla hazırlanan projeler sayesinde Konuralp Antik Kenti gelecek nesillerin kültür mirası haline gelecek.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Düzce Konuralp'e müze inşa edilecek!

“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ve “Doğu Marmara Antik Kent Projesi” kapsamında Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Konuralp'te tescilli ev restore edilecek!

Konuralp'te tescilli ev restore edilecek. Yapılan çalışmalar doğrultusunda " Düzce'nin Doğal ve Kültürel Değerler Envanterinin Çıkarılması, Tanıtımı ve de Turizm Seferberliği İle Markalaşması " projesi geliştirildi.

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

konuralp projesi Haberi

konuralp projesi


Bölgenin kültür ve eko turizmin gelişmesi açısından önemli görülen Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Projesi için yapılan toplantıda, proje için de yer alan pansiyonculuk, yürüyüş parkurları, ve hediyelik eşyalar için kurulması düşünülen atölyeler için kararlar alındı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, MARKA tarafından da desteklenen projenin adım adım uygulamaya geçirildiğini belirtti ve ‘ Konuralp merkezli proje bölgenin hem kültürel hem de eko turizmi açısından potansiyel ve değerleri ortaya koyacaktır. Projenin birçok başlığı bulunuyor. Bunları bir kısmı zaten faal haldedir.  Bu proje tamamen bölge halkın aktif olarak içine katıldığı bir projedir’ dedi. 



Düzce...