29 / 04 / 2024

konut fiyat farkı 2018

konut fiyat farkı 2018

Tapusor Genel Koordinatörü Ömer Türkoğlu, konut metrekare değerlerinin değişimini Emlakkulisi.com okurları için yorumladı...

Konut fiyat artışında İzmir farkı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Nedim Bubik bugünkü köşe yazısında İzmir'in konut fiyat artışını kaleme aldı. 

Nidapark İstinye Emlak Konut fiyat listesi!

Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Nidapark İstinye Emlak Konut fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Hedonik konut fiyat endeksi Eylül'de yüzde 0,69 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında önceki aya göre yüzde 0,69 artarak 210,42 seviyesine yükseldi. 

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Ekim'de yüzde 0,28 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,28 oranında arttı. 

Trabzon’da ortalama konut fiyatı 266 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Trabzon genelinde ortalama geri dönüş süresinin 25 yıl olduğu belirlendi, kentteki ortalama konut fiyatı ise 266 bin TL.

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,48 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi, 2017 Ağustos'ta bir önceki aya göre yüzde 0,48 artarak 208,87'e yükseldi. 

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,34 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Eylül 2017 Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.34 oranında arttı. 

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Kamu ihalelerinde fiyat farkı mekanizması değişmeli!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, Dünya Gazetesi ekonomi yazarlarından Hüseyin Gökçe ile yaptığı röportajda "Kamu ihalelerinde fiyat farkı mekanizması değişmeli" dedi.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2017 Raporu'nu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.40 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2017 Raporu'nu açıklandı.REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0.29 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da yüzde 0.29 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2017 verileri açıklandı. Verilere göre, Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0.29 oranında arttı.

konut fiyat farkı 2018 Haberi

konut fiyat farkı 2018

İstanbul'da konut metrekare fiyatları hızla değişiyor. Ulaşım projeleri, yeni konut inşaatları, sosyoekonomik değişimler konut değer dilimleri üzerinde farklılaşmalara yol açıyor. 

Tapusor'un hazırladığı rapora göre, son 6 aylık ortalama konut fiyatları yüzde 25'lik dilimlere ayrıldı. En pahalı yüzde 25'lik dilimle, en ucuz yüzde 25'lik dilim arasındaki fark analiz edildi.

Yapılan araştırmalar neticesinde en dikkat çekici sonuç, ortalama konut metrekare fiyatlarına sahip ilçelerde yaşanan farklılık oldukça fazla boyutta. Buna göre, en büyük konut değeri farklılaşması sırasıyla Beykoz, Beşiktaş, Bakırköy, Büyükçekmece ve Sarıyer'de yaşanıyor.

Büyükçekmece dışındaki tüm ilçelerde metrekare fiyatlarının oldukça pahalı olduğunu söyleyen Tapusor Genel Koordinatörü Ömer Türkoğlu'na göre, “Büyükçekmece de düşük konut değerlerini görebileceğimiz gibi çiftliklere veya yalı dairelerine kadar olabilecek değişimler (özellikle büyük arazi veya yapı alanlı konutlar) bu farkın açıklanabilmesi için...