26 / 08 / 2024

Konut fiyatları metro metro Konut fiyatları

Konut fiyatları metro metro Konut fiyatları

Konut fiyatlarına metro etkisi geldi. Sahibinden.com İstanbul'da Bağcılar, Başakşehir, Küçükçekmece hattında emlak fiyatlarının hareketlendiği tespitinde bulundu. Avrupa Yakası'nın Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy metro hattı, bölgedeki emlak fiyatlarını

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Tuzla'da konut fiyatları artacak mı?

Tuzla, yatırımlarla şahlanıyor. Alışveriş, gezme, eğlence merkezi olma yolunda birçok adım atılan bölgede metro hattının yer almasıyla konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Kemerburgaz-Göktürk'te konut fiyatları yüzde 193 arttı!

Kemerburgaz-Göktürk, 3. köprü ve 3. havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor. İşe bölgeye yatırımcı çeken 4 özellik..

Ümraniye’de konut fiyatları yüzde 100 arttı!

İstanbul Finans Merkezi, yeni açılacak metro hatları ve ofis projeleriyle iş dünyasını çeken Ümraniye’de konut fiyatları yüzde 100 arttı.

İşte metro hattı projelerinin konut fiyatlarını artırdığı ilçeler!

İstanbul Anadolu yakasının bazı ilçelerinde ev fiyatları, metro hattı projeleriyle yükselmeye devam ediyor. Yeni projelerle değerleri artan bölgelerde konut fiyatları cep yakıyor. İşte o ilçeler....

Ümraniye'de konut fiyatları yüzde 56 arttı!

Üsküdar-Çekmeköy arasını 27 dakikaya düşürecek metro hattı, 3. Köprü ve Finans Merkezi’nin etkisiyle Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları son iki yılda tırmandı. Satılık konut fiyatları yüzde 56 artışla 2 bin 160 liradan, 3 bin 395 liraya çıktı.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

Kadıköy-Kartal Metro hattında konut fiyatları yükselişte!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları Avrupa Yakası'nda her dönem Anadolu Yakası'na göre yüksek oldu. Ancak bu ezber Kartal-Kadıköy metrosunun 2012'de açılmasıyla bozuldu. Metronun açılmasından sonra Kartal ile Kadıköy arasında konut fiyatları yükselişe geçti

Üsküdar-Çekmeköy metrosu konut fiyatlarını artırdı!

Üsküdar-Çekmeköy metrosu konut fiyatlarını artırdı. EVA Gayrimenkul'un araştırmasına göre Üsküdar-Çekmeköy metro projesi, Ümraniye ve Çekmeköy'de konut fiyatları üzerinde etkisini gösteriyor.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Haliç Metro Köprüsü konut fiyatlarını artırdı!

Fatih'te yüzde 33 artış Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre Yenikapı semtinin bağlı olduğu Fatih'te satılık konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 33'ü buldu. Şubat 2014 Emlak Endeksi'ne göre Fatih'te ortalama metrekare fiyaü 2.667 lirayı buldu...

Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı!

Analizleriyle sektörün nabzını tutan emlakjet.com, Ankara konut piyasasında yaşanan hareketlilik ile ilgili olarak da detaylı bir araştırma yaptı. Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı.

Haliç Metro Geçiş Köprüsü Fatih'te konut fiyatlarını yüzde 5 artırdı!

Hacıosman-Şişhane arasında hizmet veren metroyu Yenikapı'ya ulaştırarak Marmaray'la entegre olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü, yakın mahallelerdeki konut fiyatlarını da etkiledi. Haliç Metro Geçiş Köprüsü Fatih'e yaradı...

Konut fiyatları metro metro Konut fiyatları Haberi

Konut fiyatları metro metro Konut fiyatları

Açıklamaya göre Küçükçekmece'de satılık daire fiyatları yüzde 38, Bağcılar'da ise kiralık daire fıyatları yüzde 23 arttı. 


YÜZDE 38 ARTIŞ Sahibinden.com açıklamasında yer alan verilere göre, satılık daire fiyatlarında en yüksek artış Küçükçekmece'de gerçekleşti. îlçede 2012'de 185 bin lira olan ortalama satılık daire fiyatı, 2013'te yüzde 38 artarak 255 bin liraya ulaşırken, Küçükçekmece'yi yüzde 19'luk artışla Bağcılar takip etti. 

METRO ETKİSİ Kiralık daire sayısının 2012 yılına oranla yüzde 60 gibi büyük bir artış gösterdiği Bağcılar'da kiralık emlak fiyatı yüzde 23 yükselerek ortalama 800 lira oldu. 


Kiralık daire fiyatlarında yüzde 22'lik i)ir artış gözlenen Küçükçekmece ise ortalama 1000 lirayı bulan kira bedeliyle metro güzergahının en pahalı ilçesi oldu. 


Kiralık daire sayısında yüzde 47'lik artış gözlenen bir diğer semt Esenler'de kiralık daire fiyatları yüzde 14 yükselirken,...