05 / 05 / 2024

Konut gayrimenkul değerleme fiyatları

Konut gayrimenkul değerleme fiyatları

Gayrimenkul değerleme asgari ücret uygulama esasları, gayrimenkul değerleme, konut kredisi kullanılması aşamasında bankaların istediği konut gayrimenkul değerleme fiyatları ne kadar? İşte 2014 yılında uygulanacak gayrimenkul değerleme fiyatları...

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO İkitelli parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 31 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Semt Bahçekent Gayrimenkul Değerleme Raporu!

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi" (Semt Bahçekent) projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınlandı. 

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Bahçekent Flora gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Nidapark Küçükyalı gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidapark Küçükyalı projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İdealist Cadde revize gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Konut gayrimenkul değerleme fiyatları Haberi

Konut gayrimenkul değerleme fiyatları

Konut gayrimenkul değerleme fiyatları!

Gayrimenkul değerleme, konut kredisi kullanılması aşamasında bankaların istediği bir aşama olarak karşımıza çıkıyor. 


Gayrimenkul değerlemesi, bu konuda uzman ve lisans sahibi eksperler tarafından yapılıyor. Gayrimenkul değerleme raporunun hazırlanma amacı konut değerinin tespit edilmesidir. 


Tespit edilen gayrimenkulün değeri doğrultusunda, banka tüketiciye vereceği kredi miktarını belirliyor. 2014 yılında uygulanacak gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi şu şekilde sıralanıyor:


Konut gayrimenkul değerleme fiyatları 2014:

Konut veya konut amaçlı müstakil bina, dükkân, ofis, plaza, iş merkezi, büro, alışveriş merkezi vb.


Brüt alan 

1  - 500  : 325 TL

501 -2 .000 : 375 TL

2.001 - 5.000 : 805 TL

5.001 - 20.000 : 1.185 TL

20.001 ve üzeri : 1.345 TL


Yalı veya eski eser niteliğinde köşkler (Tescilli)

Tamamı : 1.500 TL


Arsa, bağ, bahçe, tarla, tarım alanı, sera, özel orman vb.

1  -...