04 / 05 / 2024

Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum

Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum

Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk adımı yaptı. Emlak Konut GYO, 2014'te 10 bin bağımsız bölüm satış hedefini tutturarak 2015'te hedefi 12 bin adede çıkardı.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut GYO'nun genel kurul sonuçları tescil edildi!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılına ait, 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin 2020 yılına ait, toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı. 

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın askeri arazisi Emlak Konut GYO'ya satıldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut GYO, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 937 milyon 289 bin TL'ye satın aldı.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO Olağan Genel Kurulu 25 Mart'ta toplanacak!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Emlak Konut GYO'dan geri alım programı kararı!

Emlak Konut GYO, Geri Alım Programı'nın 25 Mart 2021 tarihinde süresinin sona erecek olması sebebiyle, gerekli görülen durumlarda uygulanmak üzere, şirketin geri alım programının, yapılacak ilk olağan genel kurulda tekrar ortaklarının onayına sunulmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

DRT Bağımsız Denetim VE SMMM A.Ş. (DELOİTTE) firmasının, Emlak Konut GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim firması olarak onaylanması hususunun olağan genel kurula teklif edilmesine karar verildi. 

Emlak Konut GYO'nun 2019 yılı genel kurul sonuçları tescillendi!

Emlak Konut GYO'nun 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Temmuz'da gerçekleşti. Şirketin Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazirun cetveli tescil edildi. 

Emlak Konut GYO'dan 314.1 milyon TL'lik arsa anlaşması!

Emlak Konut GYO arsa alım satım işlemleri sonrasında 314 milyon 197 bin 280 TL alacağının ise ilerleyen süreçte Bakanlıkla ayni veya nakdi olarak mahsuplaşılması konusunda şirket ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Haberi

Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum

11 YILDA 100 bin bağımsız bölüme ulaşan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO). arsa stokuyla da Ankara'da aktif rol üstlenmeyi planlıyor. Uzun yıllar sonra Ankara'ya SofaLoca projesiyle girdiklerini ifade eden Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; "Bu projeyle Emlak Konut marka ve güvenini Anadolu'ya da yayma yolunda adım attık. Hem konut alıcısına kazandıran, güven veren, hem de hissedarlarına kazandıran yapısıyla güçlü bir Emlak Konut olarak kısa ve orta vadede faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Ayrıca Ankara'da yapacağımız projemiz Emlak Konut'un yıllar sonra Anadolu'ya açılan kapısı olacak, Emlak Konut markasını ve güvenini Ankara'ya taşıyacak" dedi. 


HEDEFİ YAKALADI 


2014 yılını çok hareketli geçirdiklerini belirten Murat Kurum; "2015 yılında 12 bin bağımsız bölüm karşılığında 6,7 milyar TL civarında ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Emlak Konut olarak halen 100...