05 / 05 / 2024

konut ihaleleri

konut ihaleleri

İsrail 14 binden fazla konut ihalesi açtı. İsrail, yıl başından bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 14 binden fazla konut inşası için ihale ve onay ilanı yayınladı

TOKİ'den tam 2 bin 174 yeni konut geliyor! Bu illerde yaşayanlara Nisan ve Mayıs 2024 müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı ihaleleri kapsamında 2 bin 174 yeni konut inşa edecek. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın o projeleri...

İki ilde 38 arazi ve 1 konut satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 38 arazi ile 1 konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Emlak Konut GYO 2024'te 52 milyar TL satış, 5.8 milyar TL de kar hedefliyor!

Emlak Konut GYO, bu yılki hedeflerini ve gerçekleştirilecek ihalelerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO 2024'te ne kadar satış hedefliyor? Hangi ihaleleri yapılacak? İşte ayrıntılar... 

Yatırımcılar dikkat! 2 şehirde 59 arsa, konut, iş yeri satılacak! 

2 şehirde toplamda 59 arsa, konut, iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

konut ihaleleri Haberi

konut ihaleleri

İsrail'in, Yahudi yerleşim birimleri faaliyetleri çerçevesinde yıl başından bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 14 binden fazla konut inşası için ihale ve onay ilanı yayınladığı bildirildi.


Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Müzakere Dairesi Müsteşarı Eşref el-Hatib, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 14 binden fazla konutun inşası için ihale ve onay ilanı yayınladığını söyledi.


Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 5 bin 241 yeni konutun inşası için ihale açtığını, 9 bin 282'sinin inşasına da onay verildiğini ifade eden Hatib, "Bu rakam, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin, politik süreçle ilgilenmediğini, iki devletli çözüm planının uygulanmasını engelleyecek bir durumu dayatmaya çalıştığını gösteriyor" dedi.


Daireden yapılan açıklamada da yapımı onaylanan konutların yarısına yakınının Doğu Kudüs'teki mevcut yerleşim birimlerinde inşa edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.


Uluslararası kuruluşlar ve Filistinlilerin yerleşim...