15 / 05 / 2024

konut indirim fırsatı

konut indirim fırsatı

Markalı projelerdeki kampanyalar, nitelikli projelerden indirimli konut sahibi olmayı vaat ediyor. Pek çok proje pazarlık aşamasında yüzde 10'a yakın indirim yapabiliyor. İşte son bir aydaki kampanyalarda, yüzde 30'lara varan indirim sunan 6 proje...

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Nava Konak konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

İzmir'de Navac İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Bu kapsamda şirket müşterilerine peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlayacak.

konut indirim fırsatı Haberi

konut indirim fırsatı

Markalı projelerdeki kampanyalar, nitelikli projelerden indirimli konut sahibi olmayı vaat ediyor. Pek çok proje pazarlık aşamasında yüzde 10'a yakın indirim yapabiliyor. Son bir aydaki kampanyalarda, yüzde 30'lara varan indirimlerden yararlanmak mümkün. İşte indirim fırsatı sunan 6 proje...



1) MOMENT İSTANBUL YÜZDE 15 İNDİRİM 


Toplam 100 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Moment İstanbul, AC Yapı imzasıyla Kartal'da hayata geçirildi. 44 katlı bloklarda 1+1,2+1,3+1,4+1 tipi konutlar bulunuyor. 


Konut büyüklükleri 74 metrekareden başlayıp 314 metrekareye kadar yükseliyor. Projede sosyal alanlan arasında cep sineması, Kids Club, fitness center, spa, hobi odaları, kapalı/açık yüzme havuzu ve yürüyüş parkurları mevcut. Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı, 15 Mart'ta son bulacak. 

Fiyatların 359 bin TL'den başladığı projede ödemelere göre yüzde 25 peşinatta kalan tutarı banka kredi ile vade imkanı sağlanıyor.