05 / 05 / 2024

konut inşaat işi ihalesi

konut inşaat işi ihalesi

Altındağ Belediye Başkanlığı; Ankara, Altındağ'da yer alan konut inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi; 20 Mart günü yapılacak...

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Hollanda'da konut inşaatları için yeni plan!

Hollanda'da çiftliklerde 53 milyar kilogramlık inek gübresinin, konut inşaatında kullanılması planlanıyor. Öğrencilerin geliştirdiği bir proje ile her sene boşa giden gübrelerin değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Danıştay'dan 'kat karşılığı inşaat işlerinde KDV' kararı!

Danıştay, kat karşılığı inşaat işlerinde müteahhitlerin arsa sahiplerine arsanın karşılığı olarak verdikleri konut ve işyerlerinin KDV’ye tabi olduğuyla ilgili düzenlemeyi iptal etti.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Denizlili inşaat işçilerinden vinçli eylem!

Denizli'de toplu konut inşaatında çalışan işçiler, 3 aydır paralarını alamadıklarını iddia ederek, 18 katlı binanın çatısı ile yüksekliği 50 metre olan vincin tepesine çıkarak eylem yaptı. 

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Karaman’da inşaat işçileri eylem yaptı!

Karaman’da 12 inşaat işçisi, 8 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle çalıştıkları binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.Olay, Üniversite Mahallesi’nde yapılan toplu konut inşaat alanında meydana geldi.

Emlak Konut Ataşehir 1. kısım 4. bölge inşaat işlerinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölgesinde inşaat işleri, okul inşaat işleri ve alt yapı işlerinin kısmi kesin kabülünün bidirimini yayınladı.

Söke Belediyesi konut inşaatının gelir paylaşım ihalesi 20 Ağustos'ta!

Aydın Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri İşleri Müdürlüğü, konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve Yeni cami Mahallesinde yapılacak Semt Parkı ve Spor Alanları Projesi uygulama işi ihalesi 20 Ağustos'ta yapılacak.

Rostov Havaalanı inşaatı için imzalar Haziran sonunda atılacak!

8 milyon kapasiteli Rostov Havalimanı inşaatına Limak İnşaat ve ortağı Marashstroy getirildi. Yapılan resmi tebligata göre haziran ayı sonunda Rostov Havalimanı inşaatı için imzalar atılacak.

Petlim konteyner limanı inşaatı için 212 milyon dolarlık finansman!

Türkiye’nin yabancı yatırımcılarından SOCAR’ın, Petlim konteyner limanı inşaatı için Akbank’tan 212 milyon dolarlık proje finansmanı temin ettiği projenin hukuki danışmanlığını Baker & McKenzie yürüttüğünü açıkladı.

Necip Nasır: İnşaat işçileri erken emeklilikten yararlanmalı!

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Necip Nasır, inşaat işçiliğinin tehlikeli ve yıpratıcı bir meslek olduğunu belirterek, erken emeklilikten yararlanmaları gerektiğini söyledi.

konut inşaat işi ihalesi Haberi

konut inşaat işi ihalesi
Altındağ Belediye Başkanlığı; Ankara, Altındağ'da yer alan konut inşaat işini ihaleye çıkarıyor. Toplam bedeli 5 milyon 610 bin 603 TL olarak belirlendi. Alanı 3.047 metrekare olan işin inşaat alanı ise 8.522 metrekare olarak belirlendi. İhale 20/03/2013 Çarşamba günü saat 16.00’da kapalı teklif usulü yapılacak. 


İhale ilanını görüntülemek için