06 / 05 / 2024

Konut kampanyaları Nisan 2015

Konut kampanyaları Nisan 2015

Baharın gelişiyle birlikte inşaat ve gayrimenkul piyasasında hem tanıtım hem de satışlardaki hareketlilik arttı. Üst üste gerçekleştirilen lansmanların yanı sıra firmalar stoklarındaki konutlar için de kampanya düzenledi.

Tam 8 bankadan bayram 2024 müjdesi geldi! Ayda 1.666 TL taksitle faizsiz kredi fırsatı! Hesaplara anında yatırılıyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bankaların faizsiz kredi kampanyaları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları Nisan 2024...

En uygun konut kredisi Nisan 2024! Yeni ev alacaklar için konut kredisi kampanyası var mı? Konut kredisi faiz oranları..

Yeni ev alacak binlerce kişi son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada? İşte 2 Nisan 2024 konut kredisi faiz oranları...

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

ABD'de konut fiyatları Nisan 2022'de rekoru gördü! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları, Nisan 2022'de mevsim etkilerinden arındırılmış olarak aylık bazda yüzde 2,4 azaldı ve 5,61 milyona geriledi. Ancak fiyatlar rekoru gördü. 

Ruslar Türkiye'de ilk kez zirveye oturdu! Bu bir turizm haberi değildir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; mart ayında 134 bin 170 olan konut satışı nisan ayında 133 bin 58’e geriledi. Konut satışında yabnacılar kategorisinde ise zirveye ilk kez Ruslar yerleşti. Yabancılara yapılan konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 58,1 a

Konut kampanyaları Nisan 2015 Haberi

Konut kampanyaları Nisan 2015

Gayrimenkul sektöründe bu yıl mart ayında başlayan hareketlilik nisan ayında yüksek trendin Ramazan ayına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Nisan ayında farklı ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyalardan öne çıkan projeler şöyle sıralandı: 


DUMANKAYA'DAN 3 KAMPANYA 

Dumankaya Adres: Şirketin en çok kazandıran projelerinden 'Adres' markasını Sancaktepe'de de konumlandırması yatırımcıların büyük ilgisini çekti. Ön talep döneminde 150 adet dairenin satışı tamamlanırken son 100 daire için cazip seçeneklerle satışlara devam ediliyor. Dumankaya - Flex Ofis: Bahçeşehir'de konumlanan 32 katlı yeni nesil kurgulu home-ofis projesinde yer alan 310 üniteden 200'ü 1 ayda satıldı. Ön taleple 101 bin liradan satışa çıkarılan ofisler şu anda minimum 119 bin liradan alıcı bekliyor. 2017 yılında teslim edilecek ofislerde minimum prim değerinin yüzde 100'ü bulması bekleniyor. 



Ritim İstanbul: Dumankaya'nın Al Mazaya ile...