07 / 05 / 2024

Konut Konferansı gerçekleşti

Konut Konferansı gerçekleşti

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

Karaman'da Ocak 2020'de 246 adet konut satışı gerçekleşti!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü, 2020 yılı Ocak ayında Karaman'da gerçekleşen konut satışlarını açıkladı. Açıklamada, Karaman, 246 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 0,2’lik pay alarak  63’üncü sırada yer aldığı belirtildi...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinin kura çekilişi gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği projenin kura çekilişi gerçekleşti.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Şanlıurfa Hilvan’da inşa edilecek 98 konutun ihalesi gerçekleşti!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Hilvan’da inşa edilecek 98 konutun ihalesi gerçekleşti.

Gayrimenkul sertifikaları paneli bugün gerçekleşti!

Gayrimenkul sertifikasının lansmanı bugün gerçekleşti. Gayrimenkul sertifikaları ise nisan ayında işlem görmeye başlayacak.

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Şahinbey Belediyesi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyemizin Mart ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Hendek Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Hendek Belediyesi Mart ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında gerçekleşti.

Tekirdağ Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti. Toplantı Bolu’da bir otelde düzenlendi.

KSÜ'de Yalıtım Malzemeleri Konferansı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğu işbirliği ile Yalıtım Malzemeleri konferansı gerçekleşti.

Konut Konferansı gerçekleşti Haberi

Konut Konferansı gerçekleşti

Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. 


Moderatölüğünü Fortune Türkiye Dergisi Yayın Direktörü Cüneyt Toros'un yaptığı Konut Konferansı 2015'te sorunlara çözüm aranırken, yeniliklerin neler olduğu ve geleceğin tasarımında nelerin dikkate alınması gerektiği de tartışıldı. AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu ana sponsorluğunda, ÇEDBİK, GYODER, ICVB, Piemonte Agency, SeSa Build, Türkiye İMSAD, ULI Türkiye'nin destekleriyle gerçekleşen Konut Konferansı 2015’te, "Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle sektörün farklı disiplinlerinde varlık gösteren temsilciler konut, kent, insan ilişkisinin sosyal ve felsefi boyutlarını...