14 / 05 / 2024

konut kredisi dolandırılma

konut kredisi dolandırılma

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Konut kredisi almak isterken dolandırıldı!

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Kiralık konut arayanlar dolandırıcıların hedefinde!

Dolandırıcılar, yükselen kiraları fırsat biliyor ve sahte ilanlarla aynı konutu defalarca kiraya vererek uygun fiyatlı konut arayanları kapora yollamaları bahanesiyle dolandırıyor. Peki ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Yargıtay'dan konut dolandırıcılığı için emsal karar!

Yargıtay, kurasız konut vadeden dolandırıcıyla ilgili emsal bir karar aldı. Basit dolandırıcılık suçundan mahkum edilen dolandırıcının, nitelikli dolandırıcılık suçundan mahkum edilmesine karar verildi.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 0.79 faizli konut kredisi!

Ziraat Bankası Ekonomik İstikrar Kapsamı tedbirleri kapsamında 0.79 faiz oranı ile ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası 0.79 faizli kredi koşulları ve detayları neler?

Ziraat Bankası'ndan Oyak üyelerine özel konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası uzun vadeli, düşük faizli, dosya masrafsız, uygun ödeme seçenekleri ile OYAK Üyelerine özel konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası 0.79 konut kredisi hesaplama!

Ziraat Bankası ilk kez satışa sunulan konutların alımı için aylık %0.79’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası’ndan konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Garanti BBVA'dan lojman alımına özel konut kredisi!

Garanti BBVA konut kredisi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Banka aylık yüzde 0.95 faiz oranı ile kamu lojmanı almak isteyen tüketiciye konut kredisi kullandırıyor...

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 0.58’e düştü!

Yurt genelinde yaşanan depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha acı şekilde fark edildi. Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunarak yüzde 0.58 faizle konut kredisi kullandırıyor...

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri 0,64’e indi!

Elazığ depreminin ardından önemi daha net anlaşılan kentsel dönüşüm için devlet destekleri tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunarak yüzde 0.64 faizle konut kredisi kullandırıyor...

konut kredisi dolandırılma Haberi

konut kredisi dolandırılma

Bakırköy'de şeker hastası ve tekerlekli sandalyeye bağlı olan 56 yaşındaki Hınkaper Marik  emeklilere konut kredisi verildiği söylenen bir siteye girdi. Milliyet'te yer alan habere göre; dolandırıcıların ağına takılan Hınkaper Marik iddiasına göre hesabına 10 bin lira yatmasını beklerken üzerine alınan 3 adet telefon sebebiyle 49 bin lira icra geldiğini öğrendi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Hınkaper Marik suç duyurusunda bulundu.

Hınkaper Marik ifadesinde: "2 ay önce internetten emeklilere konut kredisi verildiğine ilişkin bir site görerek bu siteye bilgilerimi girdim. Daha sonra beni Ömer isimli bir kişi aradı. Beni Çağlayan'da bulunan bir iş merkezine davet etti. Bu iş merkezine gittim orada kahvaltı verdiler. İçerde benim gibi 4-5 kişi daha vardı. Benden bir kağıda imza atmamı istediler. Daha sonra beni Çağlayan adliyesinde icra...