09 / 05 / 2024

konut proje ödeme planları 2016

konut proje ödeme planları 2016

Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı.

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Konut almak isteyenler dikkat! Düşük faizli konut kredisinde ödeme tutarları belli oldu!

Konut fiyatlarındaki artış hızı düşmeye başladı. Vatandaşlar da düşük faizli konut kredilerini araştırmaya başladı. Peki, ne kadar konut kredisi alınırsa ödemesi kaç ay ve toplam ne kadar oluyor? İşte detaylar...

Kamu bankalarında konut kredisi faizleri arka arkaya değişti! İşte konut kredisi ödeme tablosu...

Son dönemlerde, Türkiye'de vatandaşların kredi taleplerinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peki, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının güncel konut kredisi maliyetlerinde son durum ne? İşte detaylar... 

800 bin lira konut kredisinin ödeme planı neler? Toplam ödeme tutarı ne kadar?

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar ödeme planını ve toplam ödeme tutarını merak ediyor. Peki, 800 bin lira konut kredisi alınca toplam ne kadar ödeme yapılıyor? Aylık ödeme tutarları neler? İşte detaylar...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Sosyal konut proje şartları nelerdir? TOKİ sosyal konut projesi yarın başlayacak mı? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut projesine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut proje şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Vatandaşlar yaklaşan tarih ile araştırmalarını hızlandırdı. İşte detaylar!

TOKİ 240 ay taksitle konut satacak! TOKİ'nin ucuz konut projesine kimler başvurabilir? Gençlere de müjde geldi!

TOKİ'nin 81 ildeki ucuz konut projesinde detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ'nin 81 ildeki sosyal konut projesine kimler başvurabilecek? TOKİ sosyal konut projesinde ödeme seçenekleri nasıl? İşte dev projeyle ilgili merak edilen her şey...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut proje başvurusuna dair detaylar araştırılıyor. İşte TOKİ 2022 sosyal konut projelerine dair detaylar!

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

konut proje ödeme planları 2016 Haberi

konut proje ödeme planları 2016

Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı. 


Yüzlerce proje arasında devam eden kampanyalar arasında tercih yapma aşamasına gelenler fiyat kadar lokasyon ve projeye imza atan şirketin referanslarına bakıyor. Konut üreticileri ise yılsonu bitmeden kampanyalarına hız verirken 2017 planlarını da açıkladı. 


İşte bunlardan birkaçı; 


MANZARA ADALAR DA SATIŞ YARIYI GEÇTİ 


İş GYO imzasıyla Kartal'da 640 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde satış oranları yüzde 60'ı buldu. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. 1+0 tipi ünitelerin tümünün satıldığı proje 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


OFTON İNŞAAT TAN 5 YIL...