02 / 05 / 2024

Konut projeleri 3 boyutlu uygulaması

Konut projeleri 3 boyutlu uygulaması

Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcıları, 3 boyutlu uygulama sayesinde Türkiye’deki projeleri internet üzerinden gezebiliyor. Uygulama projeyi gelip yerinde görme fırsatı bulamayan yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcılarına büyük kolaylık sunuyor.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatlar 2016!

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gebze 3.etapta 1.905 konut yer alıyor...

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Emlak Konut Gebze 3. etap kura çekilişi!

Emlak Konut Gebze 3. etap kura çekilişi 20 Kasım'da yapılıyor. Emlak Konut Gebze 3.etap ev fiyatları 269 bin TL'den başlıyor...

Konut projeleri 3 boyutlu uygulaması Haberi

Konut projeleri 3 boyutlu uygulaması

Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcıları, 3 boyutlu uygulama sayesinde Türkiye’deki projeleri internet üzerinden gezebiliyor.

Markalı konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulama, özellikle projeyi gelip yerinde görme fırsatı bulamayan yurt dışındaki gayrimenkul yatırımcılarına büyük kolaylık sunuyor. “Müşteriyi satış ofisine getirmek yerine, projeyi müşterinin ayağına götürüyoruz.” diyen 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, ziyaret istatistiklerine göre yurt dışından en çok ilginin Almanya ve Rusya’dan olduğunu, bu ülkeleri sırasıyla ABD, Hollanda İngiltere, Fransa ve Azerbaycan’ın takip ettiğini söylüyor.

Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen uygulama ile bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, henüz temeli dahi atılmamış konut projesinin, birkaç yıl sonra tamamlandığında gerçekte nasıl görüneceğini bugünden görebilmeyi sağlıyor. Bu yönüyle...