18 / 05 / 2024

konut projeleri fiyatları

konut projeleri fiyatları

Konut üreticisi firmalar müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif ediyor. Son aylarda karşımıza çıkan ödeme planları arasında 12- 24 - 36 ve 48 aylık olanlar öne çıkıyor.

TOKİ dar gelirli konut projeleri 2020!

TOKİ dar gelirli konut projeleri kampanyası başlıyor. Başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek ve 16 Arakık'ta başlayacak. TOKİ dar gelirli ev fiyatları 140 bin TL'den başlarken, 894 TL taksitle ev sagibi olunabilecek. Peki TOKİ dar gelirli konut projeleri 2020 nerelerde?

TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020!

TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020 hangi illerde? TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ düşük peşinatlı konut projeleri fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıyla TOKİ 2020 projeleri...

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Konut projelerinde fiyatlar son üç yılda neden arttı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme büyükşehirleri mercek altına aldı. Son 3 yılda hangi bölgede konut projeleri ortalama ne kadar prim sağladı, fiyatlar neden arttı? Önümüzdeki Uç yıla ilişkin beklentiler neler? İşte cazibe merkezlerinin dünü, bugünü, yarını.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Çanakkale'de konut satış fiyatları arttı!

Metrekare başına konut satış fiyatları temmuz ayında en fazla Çanakkale'de artarken, kiralar ise en çok Sivas'ta yükseldi.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Haziran ayı konut satış fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı

konut projeleri fiyatları Haberi

konut projeleri fiyatları

Konut üreticisi firmalar müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif ediyor. Son aylarda karşımıza çıkan ödeme planları arasında 12- 24 - 36 ve 48 aylık olanlar öne çıkıyor. Vatandaşların bankalardaki kredi çekimlerinde aylık bazlı inceleme yapıldığında ağırlığın 60 ay ve altında olduğunu görüyoruz. 

Hele bir de bu faizsiz ise taksitlendirmeler oldukça cazip geliyor. İşte faiz ödemeden ev sahibi olabileceğiniz konut kampanyaları: 


24 AY FAİZSİZ KAMPANYALAR 


W ROOF 

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı imzasıyla Kurtköy'de satışı devam eden W Roof'ta 206 adet konut yer alıyor, yer alıyor. 9 katlı iki bloktan oluşan projede balkonlu ve teraslı katlar öne çıkıyor, l+l tipi daire: 176 - 211 bin 2+1 tipi daire: 238 - 323 bin, 3+1 tipi daire: 399 - 427 bin,4+1 tipi daire:...