30 / 07 / 2024

konut projeleri pırlanta erciyes

konut projeleri pırlanta erciyes

Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu, çağdaş mekanlar ve güven inşa etme sloganıyla sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor...

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Pırlanta Göztepe'nin son etabında yüzde 10 indirim!

Pırlanta Göztepe'nin son etabı satışa sunuldu. 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede, lansmana özel metrekare satış fiyatı 7 bin TL ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Pırlanta Göztepe iletişim!

Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 446 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları!

Toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi!

Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi konut seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Kadıköy - Fikirtepe'de inşa edilen projenin 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon!

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon bilgileri kapsamında proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan proje 446 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor.

21 soruda Pırlanta Göztepe projesi!

Pırlanta Göztepe projesinde 446 konut, 34 ticari ünite yer alıyor. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje yarın basına tanıtılacak. İşte 21 soruda Pırlanta Göztepe projesi...

Pırlanta Göztepe yüksek kira getirisi sağlayacak!

İstanbul'un önemli lokasyonlarından Kadıköy Fikirtepe'de markalı konut projeleri tüm hızıyla sürüyor Erkan İnşaat'ın toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri bölgede yükseliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe daire fiyatları!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Toplamda 446 konut ve 34 adet mağazadan oluşan proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Toplamda 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 446 adet konut ve 34 adet mağaza yer alıyor.

konut projeleri pırlanta erciyes Haberi

konut projeleri pırlanta erciyes



Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu, sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.


Babası Muammer Beluk'un temellerini attığı Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu'nu, vizyonuyla zirve yolculuğuna çıkaran ve şirketin Genel Müdürlüğü'nü üstlenen Ferhat Beluk, çağdaş mekanlar ve güven inşa etme sloganıyla girdikleri sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken, kente kazandırdıkları ve art arda gerçekleştirdiği konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer almayı başardıklarını belirtti. 


Grup şirketlerinin Erciyes İnşaat, Şato İnşaat ve Pırlanta Erciyes Madencilik adındaki alt şirketlerden oluştuğunu belirten Genel Müdür Ferhat Beluk, kurumsallaşmanın bir firma için önemine de dikkati çekerek, "Kurumsallaşmanın en büyük hedefi kişilere bağlı olmayan, sistem dahilinde çalışan yapıların Ferhat Beluk oluşturulmasıdır. Biz de bu yapıyı oluşturduk" dedi. 


Sürekli...