03 / 05 / 2024

Pırlanta Erciyes inşaat sektöründe ilerliyor!

Pırlanta Erciyes inşaat sektöründe ilerliyor!

Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu, çağdaş mekanlar ve güven inşa etme sloganıyla sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor...





Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu, sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.


Babası Muammer Beluk'un temellerini attığı Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu'nu, vizyonuyla zirve yolculuğuna çıkaran ve şirketin Genel Müdürlüğü'nü üstlenen Ferhat Beluk, çağdaş mekanlar ve güven inşa etme sloganıyla girdikleri sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken, kente kazandırdıkları ve art arda gerçekleştirdiği konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer almayı başardıklarını belirtti. 


Grup şirketlerinin Erciyes İnşaat, Şato İnşaat ve Pırlanta Erciyes Madencilik adındaki alt şirketlerden oluştuğunu belirten Genel Müdür Ferhat Beluk, kurumsallaşmanın bir firma için önemine de dikkati çekerek, "Kurumsallaşmanın en büyük hedefi kişilere bağlı olmayan, sistem dahilinde çalışan yapıların Ferhat Beluk oluşturulmasıdır. Biz de bu yapıyı oluşturduk" dedi. 


Sürekli gelişen ve modernize olan yaşam standartlarına uygun projelerde yer almayı ilke edindiklerini kaydeden Genel Müdür Beluk, kent insanına ömür boyu mutlu ve huzurlu olabilecekleri ortamlar hazırlamak için çok çalıştıklarını anlattı. 


Pırlanta Erciyes İnşaat, Kurttepe Köyü Çatalan Köprüsü mevkiinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan alman 100 dönümlük alanda gerçekleştirilen 5 bin adet fidan dikimi ile çevreci kimliğini ortaya koyduğunu da kaydeden Beluk, "Biz yarınlarımız için, çocuklarımıza daha yaşanılır bir dünya bırakmak için doğaya karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Bütün projelerimizde buna dikkat ederiz" diye konuştu. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön