06 / 05 / 2024

Pırlanta Erciyes inşaat

Pırlanta Erciyes inşaat

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Pırlanta Erciyes inşaat sektöründe ilerliyor!

Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu, çağdaş mekanlar ve güven inşa etme sloganıyla sektörde yaklaşık çeyrek asrı geride bırakırken konut projeleri ile bugün sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Makedonya’da kalan 26 Türk inşaat işçisi yardım istedi!

Makedonya'nın Üsküp kentindeki bir inşaat şantiyesinde görev yapan 26 Türk işçisi koronavirüsü nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını ve şantiyede kötü şartlar altında kaldıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi…

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Kaçar tarafından kuruldu.

Pırlanta Erciyes inşaat Haberi

Pırlanta Erciyes inşaat

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. 


Pırlanta Erciyes İnşaat'ın haber hakkındaki açıklaması;

İnternet üzerinden yayın yapan bazı medya kuruluşları 01.03.2016 tarihinde yaptıkları haber ve yayınlarda; şirketimizin çöktüğü, iflas ettiği, şirketimize kayyum atandığı yönünde hakikatle yakından- uzaktan alakası olmayan iddialara yer vermişlerdir. Bu iddia ve sözde haberlerin içeriği kesinlikle doğru değildir.


"Basın Hürriyeti"ne sonsuz bir şekilde inanmak ve savunmakla birlikte, doğruluğunu araştırmadan yapılan bu tür neşriyatın insanlara ve müesseselere verdiği zararı hiç kimse göz ardı edemez. Ayrıca mesnetsiz ve hakikat ile alakası bulunmayan bu istikametteki yayınların basın ahlak ve meslek ilkelerine ters düştüğü her türlü izahtan varestedir.


Şirketimizin, her zamanki titizlik ve "müşteri memnuniyeti" prensibi ile hareket ettiğini ve faaliyetlerini sürdürdüğünü...