03 / 05 / 2024

konut projeleri son kampanyalar

konut projeleri son kampanyalar

Gayrimenkul sektörü birbirinden cazip fırsatlarla konut alıcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor. Bu nedenle konut üretiminde olduğu kadar satış yöntemlerinde rekabet içine giren inşaat yatırımcıları birbirinden farklı çok sayıda kampanyayı devreye aldı

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Konut projelerinde son 60 gün fırsatı!

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyük şehirlerde markalı konut projeleri üreten şirketler, yılsonu satış hedeflerini gerçekleştirmek için yarış içine girdi.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

konut projeleri son kampanyalar Haberi

konut projeleri son kampanyalar


Son yıllarda ekonominin dinamosu haline gelen gayrimenkul sektörü birbirinden cazip fırsatlarla konut alıcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor.


Bu nedenle konut üretiminde olduğu kadar satış yöntemlerinde rekabet içine giren inşaat yatırımcıları birbirinden farklı çok sayıda kampanyayı devreye aldı. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile müşteri kazanmaya çalışırken, kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmalarının peşinatı kaldırma, ya da öteleme faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçeneği sunduğu dikkat çekiyor.


Alıcıya ödeme kolaylığı amaçlayan kampanyaların satışlara hız kazandırdığı göze çarparken, şirketlerin satışlarının artık önemli bir kısmını kampanyalar üzerinden gerçekleştirdiği görülüyor.


Şirketlerin sonbaharda başlattıkları kampanyaların büyük bir kısmı ise yılsonunda sona eriyor. Satışların yarısı kampanyalarla yapılıyor Kampanyayöntemleri her yıl çeşitlenirken, şirketler artık satışlarının önemli bir bölümünü...