04 / 05 / 2024

konut ramazan bayramına özel indirimler

konut ramazan bayramına özel indirimler

Konut firmaları, ev almak isteyenleri bayramda satış ofislerine çekebilmek için kampanyalara yüklendi. İndirim, ödeme erteleme gibi seçenekler sunuluyor.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Pandemi döneminden sonra en çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ard arda indirimler geliyor. Bir indirim de A101 marketlerinden geldi. Ecco marka Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li olanın satış fiyatı 99 TL'ye düştü.

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Bakan Derya Yanık peş peşe açıkladı!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı gündemden düşmüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen evde bakım maaşı alanlara ikramiye verilip, verilemeyeceği araştırılıyor.

Tüketici Konfederasyonu’ndan önemli uyarı: Araç kiralarken sahte senet tuzağına düşmeyin!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler şimdiden otomobil kiralamak için araştırma yapmaya başladı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu ise araç kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

2023 bayram mesaisi hesaplama! Mesai ücreti ne kadar?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala 3 günlük tatili çalışarak geçirecek olan çalışanlar mesai ücretlerini araştırmaya başladı. Peki, bayram mesaisi nasıl hesaplanır? Mesai ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Bayram sofranız şenlenecek! Bim'de Tereyağı 1 kg 169 TL, Kavurma 35.50, Piliç salam 32 TL

Bim 18 Nisan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Ramazan bayramına sayılı günler kala sofralardaki bir çok ürüne indirim yapıldı. Peki 18 Nisan 2023 fiyat listesi

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, bugünden itibaren PTT'den 1900 TL destek ödemesi alabilirler. İşte ayrıntılar...

konut ramazan bayramına özel indirimler Haberi

konut ramazan bayramına özel indirimler

Ramazan ayı ve yaz durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor.



Satış ofisleri açık


Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor. Sunulan seçeneklerin sayesinde bayram boyunca satış ofislerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.


Bayram döneminde yalnızca yerli müşteriler değil yabancı yatırımcılar da hedefleniyor. Özellikle bayramı Türkiye’de geçirmek için gelen Arap yatırımcılar da konut üreticilerinin hedefi arasında bulunuyor.




Peşinat 1 yıl erteleniyor


Denge Yapı, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde Ramazan kampanyasını bayramda da devam ettiriyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat...