28 / 04 / 2024

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.



20 Nisan arife gününden 23 Nisan Pazar gününe kadar toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Milyonlarca insanın bayram boyunca sevdiklerini ziyaret etmek için seyahat edeceği düşünüldüğünde, ücretsiz toplu taşıma hizmetinin vatandaşlar için önemli bir rahatlık sağlayacağı düşünülüyor. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da bayram boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanacak. Peki, bayramda toplu taşımalar ücretsiz olacak mı?

Ramazan Bayramı nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma ücretsiz mi?

Ramazan ayı birkaç gün sonra sona eriyor ve Ramazan Bayramı için hazırlıklar hızla devam ediyor. Bayram tatili boyunca toplu taşımada ücretsiz olup olmayacağı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Resmî Gazete'de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 20 Nisan'dan itibaren 24 Nisan saat 07.00'ye kadar İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de toplu taşıma ücretsiz olacak. Bu kapsamda, köprü ve otoyollar ile şehir içi toplu taşıma araçları bedava olacak.


    Geri Dön