28 / 04 / 2024

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..



Ankara Kızılay Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde yarın bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.  Ankara  Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, saat 19.00'dan itibaren başlayacak etkinlikler nedeniyle güvenlik tedbirlerinin artırılacağı belirtildi.Ankara da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz da toplu taşıma ücretsiz mi? Etkinliklerin düzenleneceği süre boyunca, ihtiyaç halinde saat 17.00'den itibaren GMK Bulvarı'nın Anadolu Meydanı ile Kızılay Meydanı arasındaki bölümü, Atatürk Bulvarı'nın Akay Kavşak kesişimi ile Sıhhiye Kavşak arasındaki bölümü, Ziya Gökalp Caddesi'nin Kolej Kavşak ile Kızılay Meydanı arasındaki bölümü araç trafiğine kapatılacak. Bu yolların tamamı, etkinlikler sona erene kadar çift yönlü olarak ulaşıma kapalı olacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların bu dönemde mağduriyet yaşamaması için toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini ve alternatif güzergahları kullanmalarını önerdi. Özellikle Kızılay bölgesinde bulunan sürücülerin güncel trafik bilgilerini takip etmeleri ve trafik ekiplerinin yönlendirmelerine uymaları önemle vurgulandı.

 


Geri Dön