08 / 05 / 2024

konut satışları değerlendirmesi

konut satışları değerlendirmesi

Hilmi Işıkören, Emlakkulisi.com tarafından her ay düzenli olarak yapılmaya başlanan ‘Konut Sektörünün Satış ve Pazarlama Buluşmaları’ toplantısında Araplara ve Türk Cumhuriyetlerine Satış konusunu değerlendirdi...

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

ABD'de yeni konut satışları Şubat'ta yüzde 4.9 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Şubat ayında beklenen rakamların üzerine çıktı. Ülkede yeni konut satışları Şubat ayında yüzde 4.9 artarak 667 bin rakamına ulaştı.

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat'ta yüzde 1 düştü!

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat ayında aylık yüzde 1, yılık yüzde 5 düşüş kaydetti. NAR bu yıl bekleyen konut satışlarının yüzde 0.7 düşerek 5.3 milyon olacağını tahmin ediyor.

ABD'de ikinci el konut satışları 11 ayın zirvesinde!

ABD'de 2. el konut satışları Şubat ayında beklentilerin üzerinde artış gösterdi. Verilere göre, konut satışları yüzde 11.8 yükselerek 5.51 milyon oldu.

Eskişehir'de konut satışları Şubat'ta yüzde 35 düştü!

TÜİK 2019 yılı Şubat ayı konut satış verilerine göre, Eskişehir'de geçen ay ki konut satışları bir önceki aynı döneme göre yaklaşık yüzde 35 oranında düştü.

ABD'de yeni konut satışları 3 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de yeni konut satışları yüzde 7'ye yakın düşerek konut sektörünün 2019 yılına yavaş başladığına işaret etti. Hükümetin kapanması nedeniyle bugün açıklanan veri, konut satışlarının Ocak'ta yüzde 6.9 düşüşle 607 bin olduğunu gösterdi. 

ABD'de bekleyen konut satışları 3. ayda da düştü!

National Association of Realtors verilerine göre ABD'de bekleyen konut satışları Aralık ayında yüzde 2.2 oranında düştü. 

2018'de kredili konut satışları düşüş gösterdi!

2018 yılında özellikle de yılın ikinci yarısından sonra yaşanan konut kredisi faiz artışı sonrasında konut kredisi kullandırılarak yapılan konut satışları oldukça azadı. Yıl içinde konut satışlarını teşvik için pek çok konut kampanyası ve konut kredisi indirimi uygulandı...

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

ABD'de bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0,7 düştü!

ABD'de National Association of Realtors (NAR) verilerine göre, bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0.7 düşüş gösterdi. 

Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 24,8 azaldı!

TUİK Bölge Müdürlüğü’nden elde edilen bilgiye göre, 2018 Kasım ayında konut satışları Doğu Karadeniz’de yüzde 24,8 azalış ile 2 bin 255’e geriledi.

ABD'de 2. el konut satışları Kasım'da beklenmedik şekilde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,4 düşüş beklentisine karşın yüzde 1,9 arttı...

ABD'de 2. el konut satışları arttı!

ABD’de ikinci el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,4 düşüş beklentisine karşın yüzde 1,9 arttı. 

konut satışları değerlendirmesi Haberi

konut satışları değerlendirmesi

Hilmi Işıkören, Emlakkulisi.com tarafından her ay düzenli olarak yapılmaya başlanan ‘Konut Sektörünün Satış ve Pazarlama Buluşmaları’ toplantısında Araplara ve Türk Cumhuriyetlerine Satış konusunu değerlendirdi.


Emlakkulisi.com tarafından her ay düzenli olarak yapılmaya başlanan ‘Konut Sektörünün Satış ve Pazarlama Buluşmaları’ adlı toplantının ikincisinde bu kez konu ‘Araplara ve Türk Cumhuriyetlerine Satış’tı.

Katılımcılardan konuşma yapanlar görüşlerini samimiyetle paylaştılar. Genel olarak üzerinde durulan şeyler yabancılara inşaat projelerinden nasıl daha fazla satarız sorusu üzerine odaklanmıştı. Ben biraz daha farklı bir bakış açısı getirmek için herkese bir soru sordum. Sektör oyuncularının satış konusunda yerli ya da yabancı müşteriye fark etmeksizin, öncelikle kendilerine ‘neden’ sorusunu sormaları gerektiğini söyledim. Ekte videosunu http://www.isikoren.com/neden-neden-dedim/ linkinden izleyebileceğiniz bu konuşmamı şimdi bu köşe yazımla detaylandırmak istiyorum. Acaba neden ‘neden’ dedim.

İnşaat sektöründe birçok şirket...