20 / 05 / 2024

Konut seçimlerinde öncelik

Konut seçimlerinde öncelik

İstanbul’dan sonra rotayı Ankara’ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.

2023 seçimlerinde sandık görevlisi ücretleri kaç TL olacak? Sandık görevlisi olmak için nasıl başvurulur?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağının açıklanmasının ardından, seçimlerde sandık görevlisi olarak çalışacaklara kaç TL ödeme yapılacağı sorusu araştırıyor. Peki sandık görevlilerine 2023 seçimlerinde kaç TL ödenecek?

Konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Mimar Osman Dağ, konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalara değindi. İşte konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

Julian Castro 2020 seçimlerinde Trump'a rakip!

Meksika kökenli bir aileden gelen ve eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı olan Julian Castro, 2020 başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu...

Suad Abdurrahim'den Tunus'a yaşam ve konut alanı vaadi!

Tunus yerel seçimlerinde başkentte en çok oyu alarak yarışı birinci sırada tamamlayan Nahda Hareketi'nin kadın belediye başkan adayı Suad Abdurrahim, sağlık, eğitim, spor, yaşam ve konut alanları gibi daha önce vadettiği bir çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Eğitim bölgeleri konut seçiminde etkili olacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, TEOG yerine getirilecek olan yeni eğitim sisteminin konut seçiminde etkili olacağını açıkladı. 

Kartal'da her bütçeye uygun konut seçeneği var!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında, Kartal'daki kentsel dönüşümden ve inşaat projelerinden bahsetti. Tümer, bölgede her seçeneğe uygun konut seçeneklerinin olduğunu açıkladı.

Sandıktan çıkan istikrar, ertelenen konut talebini hayata geçirecek!

Vatandaşın ev hayali 16 Nisan referandum seçimlerinde sandıktan çıkan 'Evet' sonucuyla gerçek oluyor. Emlak sektörü temsilcileri istikrar kararıyla ertelenen konut talebinin hayata geçeceğini söylüyor.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Donald Trump, ABD başkanlık seçimlerinde önde!

ABD’de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olmak için kampanya yürüten ‘emlak kralı’ lakaplı Donald Trump, son anketlerde desteği azalmasına karşın yine birinci sırada.

Donald Trump ABD başkanlık seçimlerinde aday oldu!

ABD'de milyarder iş adamı Donald Trump, 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayının belirleneceği parti içindeki yarışa katıldığını açıkladı.

Konut seçimindeki öncelikler değişti!

Ankaralılar için konut seçerken doğa ile iç içe olmak ve şehrin kalabalığından uzakta sosyalleşebilmek ilk sıralarda yer alıyor. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.

Konut seçimlerinde öncelik Haberi

Konut seçimlerinde öncelik

İstanbul’dan sonra rotayı Ankara’ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor. Sayısı hızla artan konut ve rezidans projelerinin çokluğu , konut arayışında olanları bir hayli zorluyor. Ankaralılar için konut seçerken doğa ile iç içe olmak ve şehrin kalabalığından uzakta sosyalleşebilmek ilk sıralarda yer alıyor. Dolayısı ile İncek Yumrutepe konumu itibarı ile Ankara ‘nın yeni gözde yerleşim bölgesi olacak .



Göl ve Orman Manzaralı Konut Projesi


Ankara’nın hem göl hemde orman manzarasına sahip konut projesi Uptown İncek , doğayı evinize taşırken, sosyal olanakları ile de öne çıkıyor. 2015 yazında teslim edilecek olan Uptown İncek aynı zamanda bölgenin en erken tamamlanan ve ilk teslim edilecek olan projesi...