02 / 05 / 2024

konut taksidi ödeyen müşteriler

konut taksidi ödeyen müşteriler

Bu festival yabancı turistleri çekmek için yapılmış olsada maaşını ev taksitine ödeyen yerli müşterileride heyecanlandırıyor

Konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? Konut kredi yapılandırma olacak mı soruları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Daha önceki süreçte kredi alan ve konut kredisi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor....

Konut kredisi çekenler dikkat! Düşük faizli kredide yapılandırma olacak mı?

Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketleriyle vatandaşlar düşük faizli sıfır veya ikinci el konut kredisi çekebiliyor. Fakat halihazırda kredi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor. 

Garanti BBVA’dan taksit ödeyen konut kredisi kampanyası!

Garanti BBVA konut kredisinde yeni bir dönem hayata geçiriliyor ve belirlenen şartlara uygun kredi kullanan müşteriler taksitlerini ödüyor. 

Yabancıya konut satışından ilk yarıda 3 milyar dolar gelir!

Yılın ilk yarısında yabancılara 19 bin 952 adetlik konut satılırken, konut başına ortalama 150 bin dolar ödeyen yabancılardan 3 milyar dolarlık gelir elde edildi...

2018'de konut kredisi dosya masrafı iadesi nasıl alınacak?

Konut kredisi kullanıp dosya masrafı ödeyen kimseler, dosya masraflarının iadesi için nereye başvuracak? 2018'de konut kredisi dosya masrafı iadesi nasıl alınacak?

İşte konut alacaklara tavsiyeler!

Site tarzı yaşam, aidat nedeniyle pahalıya mal oluyor. 100 metrekare ev için 700 lira ödeyen de var 2 bin lira ödeyen de. İşte konut alacaklara tavsiyeler...

Emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Emlak vergisi konut sahipleri tarafından her yıl belirli dönemlerde iki eşit taksitte ödenen bir vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Konut kredisinde neler değişiyor?

Gümrük Bakanlığı’nın yeni yönetmeliğine göre konut kredisinin en az bir taksitini veya tüm borcu vadesinden önce ödeyen tüketiciye indirim yapılacak. İndirim tutara göre belirlenecek, banka ise erken ödeme tazminatı alacak.

Konut kredisini erken ödeyene indirim!

Gümrük Bakanlığı’nın yeni yönetmeliğine göre konut kredisinin en az bir taksitini veya tüm borcu vadesinden önce ödeyen tüketiciye indirim yapılacak. İndirim tutara göre belirlenecek, banka ise erken ödeme tazminatı alacak.

Konut kredisinde erken ödemeye indirim!

Yeni yönetmeliğe göre konut kredisinin en az bir taksitini veya tüm borcu vadesinden önce ödeyen tüketiciye indirim yapılacak. Banka erken ödeme tazminatı alacak. İşte ayrıntılar...

Konut kredisi borcunu erken ödeyene indirim fırsatı!

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre artık konut kredisini erken ödemek isteyen tüketiciye indirim yapılacak.Taslağa göre borcunu erken ödeyen tüketici, tüm faiz ve masraflarda indirime hak kazanacak.

Zenginin konut kredisi taksidi 151 bin lira!

AA muhabirinin TCMB verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye'de geçen yıl "yoksul" sınıfına giren bir tüketicinin aylık konut kredisi taksiti 373 lira olurken, en yüksek gelire sahip gruptaki tüketicinin 151 bin lira oldu

Konut kredisi dosya masrafı alınır mı?

Konut kredisi dosya masrafı ile ilgili alınan yargıtay kararlarına göre, ne için ödediğini bilmeden dosya masrafı ödeyen tüketiciler bunu geri alabilir mi? Konut kredisi dosya masrafı alınır mı?

konut taksidi ödeyen müşteriler Haberi

konut taksidi ödeyen müşteriler

9 Haziran'da başlayacak İstanbul Shopping Fest için geri sayım başladı. Bu sene 21 gün sürecek olan festival 1 milyon yabancı turisti İstanbul'da ağırlanması bekleniyor. Markalar  bu süreçte en az yüzde 20-25'lik satış artışı öngörüyor. 


Konserler, sokak şenlikleri gibi çeçitli etkinliklerle süslenecek İstanbul Shopping Fest'in bu yılki toplam ciro hedefi ise 7 milyar TL.


40 günlük ciroyu 20 günde yaparız


Konut taksitlerinin perakende sektörüne etkisine de değinen Mehmet Nane şöyle devam ediyor:


Yeni ev alan tüketici, maaşı da atırmadıysa ister istemez diğer harcamalarını azaltıyor. Çünkü maaşının önemli bir kısmını ev taksitine veriyor. Shopping Fest yabancılar için yapıldı ancak yerli tüketicinin de festival heyecanına kapılacağını biliyorum. Yüzde 20'nin üzerinde bir satış artışı bekliyoruz. Geçen yıl 40 günde yaptığımız ciroyu bu sene 20 günde yapmayı planlıyoruz.


TEKNOSA...