30 / 04 / 2024

Konut vizyonu

Konut vizyonu

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşe yazısında "Konut Vizyonu" konusunu ele aldı. Yazarın okurları için hazırladığı yazı şöyle:

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları tamamlanma aşamasına geldi. Daire belirleme kuralarının çekildiği dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 74'e ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin bilgi verdi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son aşamaya gelindi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum!

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar hız kesemeden devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap inşaatında son durum ne?

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatının kaba inşaatın tamamlanmak üzere. İşte projede son durum...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta inşaat seviyesi yüzde 30'a ulaştı! 

13 Haziran 2020'de temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile inşa edilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne? 

TOKİ 25 bin konut daha ihale edecek!

Yeni şehircilik vizyonu doğrultusunda büyük bir sosyal konut hamlesi başlatan TOKİ,59 ilde 134 ilçede yürütülen 163 kentsel dönüşüm projesine bu yıl 66 proje ilave ederek yaklaşık 25 bin konutun daha ihalesini yapacak.

Kenya Vizyon 2030 Sekretaryası Türkiye'de konut projelerini inceledi!

2030 Vizyonu Uygulama Sekretaryası personeline Türkiye’de çalışma ziyareti düzenlendi. Bilgi edinilmesi amacıyla TOKİ ve Ankara’daki önemli sosyal konut projeleri ziyaret edildi.

Son 15 yılda konut sektörünün vizyonu değişti!

Emlak Konut GYO daha güçlü Türkiye için üretimine hız verdi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut sektörünün vizyonu 15 yılda değişti!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, inşaat ve gayrimenkul sektörünün son 15 yılda kat ettiği yola dair açıklamalar yaparak, “Daha güçlü Türkiye istikrarla mümkün” dedi.

Konut vizyonu Haberi

Konut vizyonu

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı  Şeref Oğuz, bugünkü köşe yazısında "Konut Vizyonu" konusunu ele aldı. Yazarın okurları için hazırladığı yazı şöyle:


Afet riski taşıyan alanların dönüştürülmesinde büyük hedefi var Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye genelinde 20 yılda 6.5 milyon yapıyı dönüştürmeyi hedefliyoruz. Çirkin yapılanmaya hayır. Modern, insanca yaşayabileceğimiz yapılara, evet."

Gözleri var görmezlere, kulağı var duymazlara, dilleri var söylemezlere, açık ve net mesajdı bu. Zira hedef koymanın yanı sıra bu hedefi gerçekleştiren bir hükümet etme geleneğini ifade ediyor Erdoğan.


Bir yandan depremlerle yaşamak zorundaki ülkemizde konutların iyileştirilmesi, diğer yanda insan ömründe alınan en pahalı ve en uzun süreli yatırıma değer ve ekonomiye dinamizm getirecek, sektöre cesaret veren bir açıklama oldu.


Dün, konut sektöründe başka bir fırsat penceresini, Özak GYO'nun patronu Ahmet Akbalık'tan dinledik: "İnşaat sektörünü bir...