02 / 05 / 2024

Konut yeni kampanya

Konut yeni kampanya

Önümüzdeki dönemde ne kadar çok konut satılırsa kiralar o ölçüde az artacak, belki de sabit kalacak... 

Konuttaki durgunluk bu kampanya ile aşılacak!

Konut sektörü temsilcileri, konut sektöründe yaşanan durgunluğun bugün başlayacak kampanya ile önemli ölçüde aşılacağını düşünüyor.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayana Nisan 2024 müjdesi! 3 yeni kampanya daha geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Nisan ayı projelerini de peş peşe açıkladı. Merakla beklenen projelerle 577 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Konut yeni kampanya Haberi

Konut yeni kampanya

Dünya Gazetesi yazarlarından Alaattin Aktaş bugünkü köşesinde ''Konutta stok-kira ilişkisi'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Alaattin Aktaş'ın yazısı... 

Bir köy düşünelim. Toplam 100 hane yaşıyor. Kimse çadırda ya da sokakta yatmadığına göre bu köyde en az 100 tane de konut olmalı. Oysa köydeki konut sayısı 110 düzeyinde, 10 konut alıcı ya da kiracı bekliyor.

Bu 110 konuta 80 kişi ya da aile sahip. Dolayısıyla konut sahibi olmayan 20 aile kirada oturuyor.

Birinci senaryo: Köyün muhtarı kaymakama gidiyor, ilçenin ileri gelenleriyle görüşüyor, siyasetçileri devreye sokuyor ve sonuçta köye kirada oturanlar için 20 konut yapılmasını sağlıyor. 

Şimdi köyde kirada oturan kimse kalmadı, 100 hanenin 100’ü de ev sahibi. Ama köydeki toplam konut sayısı 130’a çıktı.

Köyde 110 konut varken bu konutların 20’sini kiraya verenler artık kiracılarını kaybetmiş...