14 / 05 / 2024

konut yenileme kredisi

konut yenileme kredisi

Konut geliştirme kredisi nedir? Konut geliştirme kredisi, konutta yapılacak tadilat ve yenilikler için bankadan çekilen kredi olarak ifade ediliyor. Peki hangi bankalar konut geliştirme kredisi veriyor?

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi. Bankalar üst üste faiz oranlarını duyurdu. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Evini yenileyeceklere 30 bin TL devlet desteği!

Devlet tarafından vatandaşlara bu zorlu günlerde verilen sosyal yardımlar hızla devam ediyor. Bu kapsamda, konut yenileme, konut tamiri, prefabrik evler gibi birçok konuda yardım veriliyor...

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

Konut kredisi yenileme imkanıyla ekonomi iyileşecek!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank faiz indirimi öncesinde konut kredisi çekenlere yapılandırma müjdesi verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konuyla ilgili '' Konut kredisi yenileme imkanı hayırlı olsun" açıklamalarında bulundu.

Ziraat Bankası konut tamamlama kredisi!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan müşterilerine 10 yıl vadeye dek düşük faiz oranları ile inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Küçük otellere 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

Şekerbank'tan konut tamamlama kredisi!

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor.

Kentsel dönüşüm konut edinme kredisi nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm faiz desteğinin yapıldığı; güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri de eklendi. Peki, kentsel dönüşüm konut edinme kredisi nasıl alınır?

Konut edinme kredisi faiz oranları!

Bir yapının kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmesi için risk raporunun alınmış olması gerekiyor. Riskli yapı sahiplerine devlet birtakım finansal destekler sağlıyor. İşte, konut edinme kredisi faiz oranları!

Konut edinme kredisi puan desteği!

Kentsel dönüşüm uygulamaları riskli alanda yer alan riskli yapılar üzerinde uygulanıyor. Yapısı riski alan ilan edilen maliklere devlet bazı yardımlarda bulunuyor. İşte, konut edinme kredisi puan desteği!

konut yenileme kredisi Haberi

konut yenileme kredisi

Konut geliştirme kredisi nedir?

Konut geliştirme kredisi, konutta yapılacak tadilat ve yenilikler için bankadan çekilen kredi olarak karşımıza çıkıyor. 


Bugün hemen hemen tüm bankalar bu krediyi "Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi", "konut yenileme kredisi" gibi isimler altında veriyor.


Evinizde ya da bahçenizde planladığınız tüm değişiklikler için mimarlar ile görüşülüyor. Planlanan mimari değişiklikler karşılığında ödenmesi gereken tutar, anlaşılan banka tarafından ödeniyor.


Konut geliştirme kredisi örnekleri:


Finansbank Konut Geliştirme ve Yenileme Kredisi ile;

Konutunuzun ekspertiz değerinin %30'una kadar kredi kullanabilirsiniz. 


10.000 TL'nin üzerinde olan kredi tutarı talepleriniz konuta ipotek konularak karşılanır.


Akbank ev geliştirme kredisi

18 yaşından büyük, risk ve istihbaratında herhangi bir olumsuzluğu bulunmayan ve gelirini belgeleyen herkes bu krediden yararlanabilir.


Kredinin taksiti, hane halkı aylık ortalama gelirinin (kişinin ve eşinin toplam geliri) %50’sini geçmemelidir.


Kredi hayat sigortası...