07 / 05 / 2024

konutlarda sosyal alanlar

konutlarda sosyal alanlar

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

Yüksek site aidatlarına itiraz edilebilir mi?

Konutlarda konum, sosyal alanlar, temizlik ve güvenlik gibi hizmetler için aidat ödeniyor. Aidat tutarları alınan hizmete göre değişiklik gösteriyor. Peki aidatlar yüksekse ne yapılabilir? Yüksek aidata itiraz edilebilir mi?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

400 bin TL'nin altındaki 9 konut projesi!

İstanbul'da markalı konut fiyatları lokasyon ve sosyal alanları ile ön plana çıkıyor. Peki markalı konutlarda fiyatlar ne kadar? İşte 400 bin TL'nin altındaki markalı 9 konut projesi...

Kızılırmak Projesi'nde sosyal alanlar yer alacak!

Kızılırmak Projesi Sunum Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, proje kapsamında plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal, sportif ve kültürel alanlar oluşturulması kararlaştırıldı.

Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor!

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

TOKİ Sur için sosyal alanlar oluşturuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki peyzaj projesinden bahsetti. Turan, dar gelirli vatandaşları konut sahibi yaparken, sosyal alanlar ve yeşil alanlar oluşturmayı sürdürdüklerini belirtti.

Benevre Beytepe'nin sosyal alanları fark yaratıyor!

Ağustos 2017 yılında konut sahiplerine kapılarını açacak olan Ankara'nın başarılı konut projesi Benevre Beytepe; sunduğu sosyal alanlar ile de fark yaratacak.

Ataköy Sea Pearl sosyal alanları!

Sea Pearl projesi 2 etaptan meydana geliyor. Peki Ataköy Sea Pearl sosyal alanları arasında neler bulunuyor?

Uşak'ta yatırımlar sosyal alanlarla devam edecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.

Şanlıurfa Birecik'e yeni sosyal alanlar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor. Birbiri ardına hayata geçirilen projelerle ilçe halkı, ekonomik ve sosyal alanda yeniliklerle buluşuyor.

Koordinat Çayyolu sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim bölgelerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu, sunduğu sosyal yaşam olanakları ve konut alternatifleriyle de dikkati çekiyor.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

konutlarda sosyal alanlar Haberi

konutlarda sosyal alanlar

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Gelir seviyesi artan tüketiciler; spor, güvenlik, eğlence gibi konularda da kendilerini tatmin edecek evlerde yaşamak istiyorlar.  Şehrin ve iş hayatının stresini sosyal tesislerde atarak dinlenmeyi tercih ediyorlar. Konut projelerindeki sosyal tesis özelliklerinin ve diğer özelliklerin geliştikçe insanların yazlığa gitme ve tatil yapma isteklerinin azaldığını gözlemlediklerini belirten Nazenin Konakları Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, yapılan konut tercih anketlerinin de bu yöndeki eğilimi kanıtladığını belirtti.


Özellikle çocuklu ailelerin yaz aylarında keyifli vakit geçirdikleri yazlıkları daha az özlemeye başladıklarını belirten Kaan Pehlivan şöyle devam etti; “Çocuklar her zaman denizle, havuzla haşır neşir olmayı, açık ve yeşillik alanlarda vakit geçirmeyi sevmişlerdir. Buna bir de arkadaşlıklar, dostluklar eklenince bir...