05 / 05 / 2024

konutta 2018 kampanyası

konutta 2018 kampanyası

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından, inşaat sektöründe başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası satışları canlandırdı. 

84 ay 0 faiz kampanyalı konut projeleri!

Emlak Konut inşaat sektörünün temsilcileri ile 2017'nin son günlerinde yeni bir kampanyanın sinyalini vermişti. Kampanyaya göre konut alıcıları yüzde 10 peşin, 84 ay yüzde 0 faizle konut kredisinden faydalanacak. 

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Konutta kredi kampanyasına ihtiyaç var!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat maliyetleri ve konut kredisi oranları hakkında yaptığı açıklamada, “Bu dönemde konutta kredi kampanyasına ihtiyaç olacaktır. Bu sene bu faiz oranlarıyla gidilecekse farklı rakamlar görmemiz çok zor" diye konuştu.

Konutta ihtiyaç sahibi faizi umursamadı!

2018 yılı konut satışları hakkında değerlendirme yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Konutta ihtiyaç sahibi faizi umursamadı" diyerek, rakamların kendilerini şaşırttığını ifade etti. 

Nizamettin Aşa: Konutta 2018'deki hedef saptı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,4 düşüş gösterdi. Verileri değerlendiren İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "2018'deki hedef saptı" diye konuştu.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018!

Konutta KDV indirimi uygulaması bu yıl 5 Mayıs'ta, iş yerlerinde ise 18 Mayıs'ta başladı. Peki, konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018 ne zaman?

Sinpaş 2018 fiyatlarıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kampanyası hızla büyüyor. Dev işbirliğine Vakıfbank, Halkbank, Vakıf ve Ziraat Katılım da katılım sağlıyor.

La Marin Kartal ödeme kampanyası 2018!

La Marin Kartal ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Adalar manzarasına hakim projede satış süreci devam ediyor.

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya göre yüzde 25 peşinatta peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Ankara Next Level Çayyolu kampanyası 2018!

Ankara Next Level Çayyolu kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 429 adet konut bulunuyor.

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.

konutta 2018 kampanyası Haberi

konutta 2018 kampanyası

Gayrimenkul sektöründe 15 Mayıs Salı günü başlatılan ‘Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak’ kampanyasında 3 günde yaklaşık bin konut satışı gerçekleştirildi.  Ziraat Bankası öncülüğünde bankaların konut kredisi faizlerini aylık yüzde 0.98’e çekmesinin ardından sektörün 3 büyük çatı kuruluşu Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) aylık yüzde 0.98 faiz oranına ek olarak yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını başlattı. 

öylece ev almak isteyen biri yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini aylık yüzde 0.98 faiz oranıyla ödeme yapabilecekler. Gazete Habertürk'ten Erdem Aktürk'ün haberine göre, peşin ve banka kredili ödemelerde kampanya kapsamında yüzde 20 indirim alabilecek. İlk etapta 41 firmanın katıldığı kampanyada firma sayısı 45’e çıktı.

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, şirketlerin...